Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší valentýnský dárek pro něj (i pro vás)

TIMO podprsenka 04691, kalhotky 11691
26. ledna 2015 | 12:24
Prezentace klienta |

Přemýšlíte, jaký dárek dát svému drahému k svátku svatého Valentýna? Co takhle něco, z čeho bude váš partner nadšený, a ani vy nepřijdete zkrátka?

Vymyslet zajímavý valentýnský dárek pro muže může být někdy pěkná dřina. Přitom oni to mají tak snadné. Květiny, čokoláda, krásný šperk – patrně nejčastější dárky, které ženy dostávají. Jenže zatímco ženě se dají kupovat šperky do nekonečna, dárky pro muže vyžadují větší rafinovanost. Hodinky dostal loni, řetízek na krk předloni, oblíbenou vůni jste kupovala rok předtím. Když se na to podíváte trochu sobeckým pohledem, musíte si položit otázku: Ale co z toho mám já? (Tedy kromě radosti vašeho drahého.)

Všichni víme, že muži mají rádi krásné věci. Dopřejte tedy partnerovi něco krásného, čím mu vykouzlíte úsměv na tváři – a vy z toho také budete něco mít. Nemusíte dlouze přemýšlet. Kterého muže by nepotěšilo vidět svou partnerku v krásném prádle?

Vybrali jsme valentýnské prádlo pro vás podle toho, co máte s partnerem rádi.

Romantické duše

Máte rádi romantiku, užíváte si večeře při svíčkách, procházky, něžné doteky? Atmosféru doplní romantická bílá kolekce prádla TIMO s velmi jemnou krajkou. Podprsenka se postará o krásný dekolt, kalhotky typu brazilky vytvoří sexy zadeček.

TIMO poprsenka 04695, brazilky 10695
Autor: TIMO

Nespoutaná vášeň

Milujete luxus a eleganci, jakmile se však za vámi zavřou domovní dveře, necháváte naplno propuknout své vášnivé já? Elegantní černé prádlo s nádechem luxusu v podobě krajky barvy latté bude pro vás to pravé.

TIMO DreamBra 04694, kalhotky 11694
Autor: TIMO

Nespoutaní a hraví

Vyhledáváte dobrodružství, rádi si hrajete a objevujete nové věci? Pro ty, kdo nemají rádi nudu, vytvořilo TIMO řadu prádla kombinující hravý švestkovo-růžový puntíček s rozkošnou růžovou krajkou.

TIMO podprsenka 04697, brazilky 10697
Autor: TIMO
 

Nemáte konfekční postavu? Nevadí. V každé kolekci českého výrobce prádla TIMO naleznete podprsenky s košíčky velikosti A – K! Včetně nejoblíbenější podprsenky DreamBra.