Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chcete prát celý rok zadarmo?

26. ledna 2015 | 10:15
Prezentace klienta |

Pokud jste odpověděli stejně jako my jasné ano, je následující nabídka určena právě vám. Kdo by takový dárek nechtěl, že? A pokud jej navíc přináší Miele, uznávaný specialista na péči o prádlo, jistě zbystří většina z nás. 

Prací prostředky Miele jako dárek

Hned na začátku nového roku si firma Miele přichystala pro své zákazníky skvělý dárek. Při koupi modelů praček WDA 110 WCS nebo WDA 210 WPM získají prací prostředky CareCollection v hodnotě 2900 Kč. Balíček obsahuje dvě balení prostředku UltraWhite na bílé prádlo, tři balení prostředku UltraColor na barevné prádlo a jedno balení prostředku WoolCare určeného speciálně pro péči o jemné prádlo. Pokud počítáme průměrně se čtyřmi pracími cykly týdně, vystačí vám tento balíček při správném dávkování na celý rok praní.

Miele nabízí jako jediný výrobce spotřebičů pro domácnost svou vlastní řadu pracích, čisticích a ošetřujících prostředků CareCollection. Používáním originálních pracích prostředků Miele bude navíc praní ještě efektivnější.

Autor: Miele

Skutečná výhra pro vaši domácnost

Bez nadsázky lze říci, že pračkou Miele uděláte radost celé své domácnosti. Za velmi příznivou cenu (WDA 110 WPM za 22 900 Kč a WDA 210 WPM za 25 900 Kč) totiž získáte špičkově vybaveného pomocníka, který vás nadchne nejen svým zpracováním a komfortem ovládání, ale především vynikajícími výsledky praní.

Oba modely energeticky úsporných praček Miele WDA 110 WPM (A++) a WDA 210 WPM (A+++) pojmou až 7 kg náplně a jsou vybaveny množstvím programů (Automatika plus, Bavlna, Snadno ošetřovatelné, Jemné prádlo, Košile, Vlna nebo Expres 20). Neocenitelným prvkem je voštinový buben, který díky struktuře včelích pláství umožňuje vysoce šetrnou péči i o to nejjemnější prádlo. K praktickým funkcím a doplňkům praček patří také množstevní automatika, regulace pěnivosti, indikátor zbývajícího času nebo průtokový měřič. Perfektních výsledků dosahují i při odstřeďování, a to už při 1400 otáčkách za minutu.

Autor: Miele

Investice do kvality Miele se vyplatí

Všechny spotřebiče Miele se vyznačují špičkovou technologií a vysokou kvalitou použitých materiálů. Přístroje jsou testovány na dobu životnosti 20 let – tak přísné zkoušky nedělá žádný jiný výrobce spotřebičů pro domácnost. Také proto je značka Miele univerzálním synonymem kvality a její produkty vyhrávají spotřebitelské testy po celém světě. U nás pravidelně obsazují stupně vítězů v nezávislém spotřebitelském časopisu dTest. V loňském roce obsadilo pomyslné stupně vítězů hned několik produktů Miele – pračka, myčka či odsávač par – a vysavače Miele ohodnotili spotřebitelé jako nejspolehlivější.

Více informací získáte na www.miele.cz, v showroomech Miele v Praze a Brně a u autorizovaných partnerů Miele.