Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krvavá prokurátorka zemřela! Ludmila Polednová (†93) poslala na smrt Miladu Horákovou

Autor: zr - 
24. ledna 2015
12:49

Ludmila Brožová-Polednová, která měla na rukou krev Milady Horákové, zemřela ve věku 93 let. Rodina pohřeb utajila. Tělo bylo spáleno bez smutečního obřadu.

Ludmila Brožová-Polednová podle informací TN.cz skonala 15. ledna 2015. Právě ona byla prokurátorkou v procesu s Miladou Horákovou. Stala se tak modlou radikálních komunistů.

Vražda Horákové

Právnička a demokratická politička Horáková byla v roce 1949 zatčena a v červnu 1950 odsouzena k trestu smrti. Podle tehdejší obžaloby připravovala jako hlava spikleneckého centra návrat ke kapitalismu, spolupracovala s dalšími „zrádci režimu“ a nepřátelským agentům předávala důležité informace. Spolu s Horákovou bylo v procesu odsouzeno dalších 12 lidí, tři z nich k trestu smrti.

Poprava Horákové proběhla na dvoře pankrácké věznice. Poslední slova Horákové zněla: „Padám, padám, tento boj jsem prohrála, odcházím čestně. Miluji tuto zem, miluji tento lid, budujte mu blahobyt. Odcházím bez nenávisti k vám. Přeji vám to, přeji vám to...“ Údajná zrádkyně byla po revoluci rehabilitována.

Brožová-Polednová byla posledním žijícím aktérem této nejznámější justiční vraždy z dob komunistické totality.

Dodnes se najdou lidi, kteří zvěrstva z padesátých let obhajují. Je mezi nimi i nejšílenější česká komunistka Marta Semelová. „Milada Horáková se přiznala ke své činnosti... O tom dost pochybuju, že to byla vynucená přiznání,“ nechala se slyšet rudá Marta.

tgbb. ( 25. ledna 2015 22:58 )

"Pravicoví opičáci se rádobyvtipně obveselují nad hypotézou, že denně umře asi 16 starých komunistů, má to ale jeden vakl, ti lidé si prožili krásný život ve svém milovaném socializmu, ale my komunisté se zase ohýbáme smíchy, že denně umře 32 starých politických vězńů, kteří olizovali mísy ve své kopce. Ha, ha ha., kdo je na tom lépe? Komunisté byli dobře situovaní a tak závěr života si užili s velkým důchodem, ale muklové živoří dodnes, ha, ha , ha."

kung-fu-jane. ( 25. ledna 2015 14:35 )

BŮ H S NÁMI................. , to by si m ě li po parlamentních volbách p ř át,jak v ěř ící, tak i valná č ást ateisticky smýšlejících č eských ob č an ů . Vít ě zství zbohatlík ů nad valnou č ástí zchudlé č eské spole č nosti – je dokonáno! Zvít ě zili nejen asociáln ě smýšlející politici, ale i nezanedbatelná č ást proti č esky se chovajících živl ů . TOP 09 je toho zá ř nou ukázkou. Prost ř ednictvím této strany a hlavn ě jejích dvou protagonist ů , získává Č eská republika mnohé znaky, které m ě la p ř ed rokem 1918. A viníci této národní pohromy? Mezi n ě lze rozhodn ě za ř adit i on ě ch 40 % „truc-voli čů “ pat ř ící práv ě k té chudší č ásti č eské spole č nosti. Sou č asn ě jsme však p ř esv ědč eni, že k vít ě zství Rakušana př isp ě lo i pozdní odvolání burana z Ostravy a ú č ast Paroubka, coby lídra Č SSD. Škoda, nebýt tě chto dvou zloduch ů , mohli mít, jak ODS, tak Č SSD zna čně lepší volební výsledky. Velmi drahá da ň , kterou tyto strany musely zaplatit za své bývalé p ř edsedy. Proto op ě t naše otázka: Musí č eská spole č nost spadnout až na samé dno..., aby se op ě t vzchopila a našla? Snad ANO.... bude to jist ě bolestivé, ale snad i pou č né, jak pro zem, tak pro zchudlé č eské ob č any. Jen opakujeme: Jsou to práv ě oni, kte ř í svým nezájmem umožnili, aby se do č eské vlády dostal Rakušan, potomek proti č eské habsburské šlechty. Ob č an..... stručně řečeno....

kung-fu-jane. ( 25. ledna 2015 14:33 )

BŮH S NÁMI.................

ruudazvostravy ( 25. ledna 2015 14:06 )

Tý býku,tak že tvůj dědek bil u RAFanů,hvjezdo?No kchůrva,to sem nezaregystroval,že za totályzmu ynžynýři drbaly hajzly.Spýš vječinou lezly režymu do análu a hlavně prd*caly lůzu,dyš nechtěla plnit ty jejych višpónovaný socyjalystyckí normi,verbeš promóvaná.

ruudazvostravy ( 25. ledna 2015 13:51 )

 Jakou mjela na pařátech kref,vi pablbové?Dyk ta přytroublá Horačka,kerá vikecala i to co nevjeděla, dostala špageti,jako ten její kámoš Žit Slaňák.Byly voba nakonec stejná verbeš jako neska týdle Hawlysti.

Zobrazit celou diskusi