Když se Boris Becker v roce 1999 náhodně potkal s ruskou modelkou Angelou Ermakovou, nemělo jít o nic víc než o krátkodobý románek. Jenže z úletu na jednu noc vznikla Anna. Dokonce se i ví, kde k tomu přesně došlo - na schodech restaurace Nobu. Když skandál vyšel najevo, Beckerovi se rozpadlo manželství a s Angelou se chtěl soudit.

Teď už je ale zášť ta tam a Boris je hrdým otcem. Anna si na svou premiéru na přehlídkovém mole oblékla flitrované šaty německé značky Riani a díky její přirozeně sebevědomé chůzi šlo těžko uvěřit, že jde o její modelingový debut. „Je to absolutní sen! Všechny mé kamarádky o takové šanci sní! Samozřejmě u mě šlo vše velmi rychle…,“ naráží Anna na to, že slavné jméno jí otevírá dveře.

Chvíli po přehlídce zveřejnil Boris Becker na Instagramu fotky své dcery s popiskem „Krásná mladá dáma“, aby ukázal, že je pyšným tatínkem. A to původně otcovství zapíral a uznal jej až po testech DNA, které potvrdily, že Anna byla počata během té jedné jediné osudné noci.

Když se ale podíváte na Anniny zrzavé vlasy, nepotřebujete žádné testy, aby vám bylo jasné, že je zdědila právě po Borisovi. Maminka Angela v sobě naopak nosí černošské kořeny a Anna tak okouzluje velmi neobvyklou krásou.

Fotogalerie
9 fotografií