Doteď se blonďatá zprávařka prezentovala jako nekuřačka. V sobotu se ve vyhlášeném pražském baru, k němuž měla rodina Hrdličkových vždy blízko, sešla v salonku s uzavřenou skupinou lidí.

Na rezervaci bylo napsáno jméno Ivanka, což nasvědčuje tomu, že Michalova nesmírně půvabná maminka opožděně oslavovala kulatou padesátku, jež ji dostihla o Vánocích.

Přestože má Borhyová zábavu ráda, starostlivou matku v sobě nezapře. Často visela na telefonu; zřejmě aby zkontrolovala stav svých dětí Lucase (6) a Lindy (7 měsíců), které nechala doma nejspíš v péči své maminky.

„Měla na sobě černé mini, slušelo jí to,“ chválil Lucku čtenář Blesku. „Lucie se skvěle bavila, bylo ale vidět, že už měla něco upito,“ prozradil očitý svědek večírku.

Na fotografiích je dokonce vidět, jak moderátorka Televizních novin holduje cigaretám! „Kouřila a celý večer se bavila s postarším pánem, nejspíš s tatínkem,“ informoval autor fotografií.

Borhyová už Lindu nekojí, tudíž si občas tabák dopřát může. K sobotnímu mejdanu, který se protáhl až do časných nedělních hodin, se odmítla vyjádřit.

Blesk Víte, že?

Kouření negativně ovlivňuje délku kojení. Škodlivé látky pronikají do mateřského mléka a pozměňují jeho chuť, takže ho pak kojenci mohou odmítat. To je také jeden z důvodů, proč kuřačky kojí kratší dobu.

Fotogalerie
11 fotografií