Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž zemřel kvůli hraní videoher! Ostatní kolem něj hráli dál!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
18. ledna 2015
12:03

Někdo má výdrž, a někdo zase ne – muž z Tchaj-wanu jí rozhodně neměl tolik, kolik si myslel. Tři dny hrál nepřetržitě hry v internetové kavárně. A nepřežil to! 

Dvaatřicetiletý muž z Tchaj-wanu zemřel na selhání srdce poté, co hrál tři dny v kuse hry na počítači v internetové kavárně. Nekonečné hraní je tu zjevně tak normální, že když muž na židli zkolaboval, zaměstnanci si mysleli, že jenom spí. Když zjistili, že muž nedýchá, okamžitě zavolali sanitku.

V nemocnici ale muž zemřel. Je to už druhý podobný případ v tomto roce! Jiný muž zde zemřel po pětidenním maratonu v hraní. Takové věci tu jsou natolik normální, že ostatní zákazníci kavárny hráli své hry nerušeně dál i poté, co muže vedle nich odvezla sanitka!

Podle zaměstnanců byl muž jejich častým zákazníkem – vždycky hrál několik dní v kuse a občas pospával s hlavou opřenou o stůl. A pitevní zpráva? Smrt z důvodu hraní her! Co ovšem muž hrál, není jasné – ale měly to být bojové hry.

sars ( 18. ledna 2015 18:27 )

 V realitě už náhradní život neměl.

kachnobobr ( 18. ledna 2015 15:05 )

To by me zajimalo jak se da z pitvy poznat, ze zemrel na hrani her. Lidska blbost nezna mezi koukam... Oprava titulku clanku: Muz zemrel na selhani organismu, protoze to byl idiot co cumel 3 dny beze spanku do monitoru. Ze nahodou hral hry je irelevantni.

honza666 ( 18. ledna 2015 13:21 )

To není o svobodě slova, ale o primitivních přispěvatelích do diskuze, co nejsou schopni komunikovat alespoň trochu civilizovaně.

Zobrazit celou diskusi