Anife s bosenským přítelem Vernesem už několikátý rok tráví konec starého roku a příchod nového v rakouských Alpách. Od přátel mají půjčený dům a užívají si sněhových radovánek. Vernes je zkušený lyžař, ale před několika dny upadl na svahu a ošklivě si poranil koleno. A tak pár musel pobyt narychlo ukončit, protože operace je nevyhnutelná.

„Vernes myslel, že se to klidem spraví, ale v nemocnici mu řekli, že musí na operaci. Doufám, že se brzy uzdraví, protože nechci veškerý čas strávit domácím ošetřováním. Chci se naplno věnovat své cestovatelské kuchařce, kterou ve čtvrtek křtím,“ svěřila se Blesk.cz Anife.

Ale ani ta se z hor nevrátila úplně zdravá. „Měla jsem namoženou krční páteř a z toho migrénu. Naštěstí mi moc pomáhají thajské masáže, takže už nemám hlavu nakřivo,“ dodala herečka.

Neobvyklá kuchařská kniha z pera Anife Vyskočilové obsahuje nejen recepty z nejrůznějších exotických kuchyní, ale i poutavé příběhy z cest a historky ze života. Vše je doplněno fotografiemi, jak ze života země, tak i z rodinného archivu.

Fotogalerie
5 fotografií