Nejlepší věci jsou zadarmo, hračky v hračkářství už ne. Ale ty, co si vlastnoručně vyrobíte z obyčejného kartonu, jim budou směle konkurovat. Podívejte se na nápady, které jsme pro vás našli, a nechte se inspirovat. I když jsou některé v angličtině, jsou vyfocené tak, že snadno pochopíte, jak na to.

Obchod

Kdo z nás dospělých, by si někdy nehrál na obchod. Postavit takovou malou prodejnu pro děti není nic složitého. Z kartonu máte neomezenou možnost vytvořit třeba kavárničku přesně na míru dětského pokojíčku.

Obchod na hraní potěší kluky i holky.
Autor: archiv
Zdroj: 45walldesign.blogspot.cz

Domeček pro barbíny

Ve většině holčičích domácností je panenek plno. Zkuste jim udělat dokonalý dům, který v noci i svítí. O zpevnění konstrukce se postarají dřevěné tyčky. Z kartonu uděláte i schody.

Domeček pro panenky v noci i svítí.
Autor: archiv
Zdroj: ikatbag.com

Koník pro malé prince i princezny

Jednoduchého a stylově čistého koníka, na kterém se dá krásně rajtovat doma i na zahradě, máte hotového za chvíli. Užijete si s ním spoustu legrace.Vypadá jako ten, na kterém se proháněli naši dědečkové a babičky.

Koník na hraní se hodí třeba na dostihy.
Autor: archiv
Zdroj:Jaksiudelat.cz

Postýlka pro panenky i plyšáky

Spacích prostor pro hračky není nikdy dost. Tahle vyrobená z pevného kartonu je důmyslně složená, takže něco vydrží. 

Postel pro panenky potěší i plyšáka.
Autor: archiv
Zdroj: ambrosiagirl.com


Letadlo

Který malý kluk by nechtěl být pilotem? Tak mu to splňte. Protože papírové letadlo nemá dno, může se v něm skutečně „proletět“.

Letadlo nemá dno, tak se v něm dá létat.
Autor: archiv
Zdroj: minimocha.blogspot.cz