Novotný už přes rok bojuje s následky mrtvice, kterou prodělal na podzim 2013. To, že má problémy s mluvením a s pamětí, sám nedávno přiznal. Ze slov Ringa je ale jasné, že se situace nelepší.

„Pozitivní na tom je, že Petr to neví! Já komunikuji s Pavlíkem, jeho synem, a jeho manželkou Mirkou,“ prohlásil Ringo.

 „Dokonce se musím přiznat, že jsem tam ještě nebyl. Mám strach tam jet,“ řekl Ringo otevřeně v rozhovoru pro rádio Frekvence 1. „Mám ho rád, je to nejlepší kamarád v branži. Mám strach, jak ho zastihnu, on si nevzpomíná na některá slova, nepoznává některé lidi a já tím hrozně trpím a pořád to odkládám. Musím tam jet, ale bude to pro mě rána,“ dodal.

Video
Video se připravuje ...

Ringo Čech o Novotném po mrtvici: Mám špatné zprávy! Frekvence 1

Blesková zpráva

Petr Novotný si po mrtvici zahrál ve filmu Modelky s.r.o.

Co řekl Novotný o mrtvici

„To bylo hrozně zvláštní. Odjel jsem na letiště, ale tam jsem chodil, pozoroval cvrkot a vůbec se nechystal k odletu. Všichni se odbavili, jen já se pořád procházel a vyprávěl historky. Ostatní se pro mě vrátili, ale já se choval divně. Protože to si mysleli, že jsem opilý. Jenže o mně je známo, že vůbec nepiju. Vůbec nic mi nebylo! Jenom jsem mluvil z cesty, prý úplné nesmysly, a neuvědomoval si to. Přátelům to přišlo divné, a tak mi zavolali záchranku.“ (Blesk, leden 2014)

Fotogalerie
9 fotografií