Někdejší přítelkyně Justina Biebera to pořádně rozjela v Dubaji. S kamarádkou se Selena Gomez válela na pláži a vypadala, že trochu přebrala.

Zpěvačka Beyoncé Knowles oslavovala příchod nového roku o poznání poklidněji. Svým fanouškům popřála vše nejlepší v novém roce s brýlemi ve tvaru čísel 2015 před vánočním stromkem.

Brazilská topmodelka Gisele Bündchen se vyfotila se svíčkou a fanouškům poslala hezký vzkaz. „Nechť vám tento nový rok přinese úžasné příležitosti, nádherné zkušenosti a radostné momenty,“ napsala na sociální síti.

Mariah Carey se také ukázala v dobré náladě. „Vařím pro přátele a rodinu na Nový rok,“ napsala k nablýskané fotce, na které má blyštivé šaty.

Zpěvačka Britney Spears se na Silvestra ukázala v tričku, jehož zakoupením její fanoušci přispějí padesáti dolary na dobrou věc. Peníze přijdou dětem bojujícím s rakovinou.

Katy Perry se, dle sociální sítě, s oslavami moc netrápila. Vyrazila si do města s přáteli. Na sociální síť umístila fotku přímo z metra.

To zpěvačka Pink se rozhodla oslavit příchod nového roku na sněhu. Manžela Careyho a dcerku Willow vytáhla na lyže. Jak vidíte, i světové celebrity slaví Nový rok jako obyčejní lidé.

Fotogalerie
9 fotografií