Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kuriózní případy pražské policie: Sex za odvoz i zranění při striptýzu!

Autor: ČTK, haj - 
31. prosince 2014
21:54

Pražští policisté se letos potýkali s 368 000 telefonáty na tísňovou linku, ale leckdy se z případu vyklubala humorná situace. Zranění při striptýzu i sex za odvoz domů, u takových šíleností zasahovala policie.

Častokrát někdo použije tísňové volání omylem nebo si chce pouze popovídat, ale některé hovory policisty hodně překvapily. O některých z nich na policejním webu vyprávěla mluvčí policie Jana Rösslerová.

Žena (23) zavolala na tísňovou linku s tím, že ji na Malostranském náměstí zneužili dva cizinci. Hlídka po příjezdu zjistila, že vše proběhlo trochu jinak. Údajná oběť se s muži domluvila na sexuálních hrátkách za to, že ji ráno odvezou domů. „S jejich výkonem ale nebyla spokojená, dala to proto patřičně najevo a dvojice jí na oplátku vyhodila z auta na ulici,“ uvedla Rösslerová. Nakonec dívku odvezl domů její přítel.

Další kuriózní případ se odehrál ve Vršovicích. Policie byla přivolána kvůli údajné rvačce v bytě. Jednalo se ale o hlučnou party, ze které navíc všichni hosté před příjezdem hlídky odešli. Zůstala pouze majitelka bytu (68), kterou museli ošetřit záchranáři. „Přivodila si totiž zranění hlavy při předvádění striptýzu,“ vysvětlila mluvčí.

Také se však stává, že původně nevinná vyústí v opravdový zločin. Zkušenost s tím má muž, který před domem v Turnovské ulici našel pouta. Nenapadlo ho nic lepšího než si je nasadit na nohu. Jenže vzápětí zjistil, že si je nemůže sundat.

„Zavolal policisty, jenže ti zjistili, že se jedná o imitaci policejních pout, které nelze odemknout. Pánovi proto doporučili zámečníka," popsala Rösslerová. Zde však historka nekončí, protože muž brzy musel volat o pomoc znovu, když se s pouty na noze vrátil domů. Zde se s manželkou pohádali kvůli tomu, kdo zámečníka zaplatí. „Na místo museli přijet hasiči, aby muže vysvobodili a on ještě nepřišel k úrazu,“ dodala mluvčí.

V říjnu zase policie uklidnila jednu recepční z hotelu, která se bála o dvě klientky, které se nevrátily z prohlídky města. Policie ženy našla velmi brzo, protože obě již byly ubytovány ve vězeňské cele pro podezření z kapesních krádeží. Recepční se tak sice ulevilo, ale velkou radost asi z výsledků pátrání neměla.

Spokojená nebyla zřejmě ani paní z Královehradeckého kraje, která pohřešovala partnera (65). Přítel se nakonec ozval sám, zavolal totiž na tísňovou linku, že je v pořádku, v Praze se mu líbí a domů už se vrátit nehodlá.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi