Barrandovský Silvestr, to bude opulentní čtyřhodinový pořad, který režisér Jakub Wehrenberg natáčel dva dny a při kterém se ve studiu vystřídalo na 50 hvězd českého showbyznysu.

Po půlnoci bude největší peckou vystoupení zpěváka Dana Nekonečného (48). „V sále kvůli ohňům bylo vedro na padnutí, ale Dan Nekonečný s tou svojí pyrotechnikou byl skutečně nebezpečný,“ prozradil Blesku zdroj z natáčení. Rozsáhlá ohňová show totiž nebyla uzpůsobena pro televizní studio, ale spíše pro otevřený venkovní prostor. A přesto, že ji ke své nelibosti musel Nekonečný omezit, dala pár lidem pořádně zabrat. „Dan předvedl show, kdy se tajil dech, zvláště pak čtyřem hasičům, kteří ve startovních blocích a s hasičákem přihlíželi. Přístroje musely být v pohotovosti přímo ve studiu, protože hrozilo, že by od plamenometů, které měl snad všude po těle, chytila světla, potažmo dekorace,“ dodal zdroj.

ČT1

ZÁZRAKY PŘÍRODY – 20:00 hod. - premiéra

Zábavný přírodovědný pořad, kterým provází Maroš Kramár a Vladimír Kořen, přivítá jako hosty Ewu Farnou, Martina Dejdara, Libora Boučka a Petra Vacka.

VEČER PLNÝ HVĚZD – 21:00 hod. - premiéra

Sedmdesátiminutová estrádní show, kterou bude provázet herečka Tereza Kostková. Diváci uvidí netradiční hudební vystoupení, hity z muzikálu Mamma Mia či řadu vtipných scének.

Diváci ČT1 se mohou těšit na hity z muzikálu Mamma Mia!.
Autor: archiv Barrandov, Nova, ČT, Blesk

VŠECHNOPÁRTY – 22:10 hod. - premiéra

Zábavná talk show Karla Šípa v silvestrovském vydání uvítá Petra Čtvrtníčka, Tomáše Kluse a Josefa Aloise Náhlovského.

DO ROKA A DO DNA – 23:05

Poslední hodinku před koncem roku diváky pobaví v malebné pivnici hosté Pavla Zedníčka a Jany Paulové. Nebudou chybět například Milan Šteindler, Václav Kopta, Petr Rychlý či Bohumil Klepl.

PRIMA

KAREL GOTT 2014 – 20:15 hod. - premiéra

Sedmdesátiminutový záznam největších hitů několikanásobného Zlatého slavíka z pražské O2 Areny z 8. prosince 2014.

Na Primě bude vládnout Karel Gott.
Autor: archiv Barrandov, Nova, ČT, Blesk

PŘEKVÁPKO - 21:30hod. – premiéra

Pořad na principu skryté kamery, v němž se známí herci, zpěváci nebo sportovci převléknou za lidi různých profesí. Moderují Andrea Kerestešová a Martin Dejdar.

NOVA

PRÁSK! – 20:35 hod. – premiéra

Silvestrovský speciál toho nejzábavnějšího z českého showbyznysu za rok 2014.

CHART SHOW – 21:15 hod. - premiéra

Čtyřhodinový písničkový pořad, který představí 40 největších světových a česko-slovenských hitů. O zábavu se postará čtveřice Maroš Kramár, Andrej Bičan, Tomáš Matonoha a Milan Šteindler s moderátorkou Adelou Banášovou.

BARRANDOV

BARRANDOVSKÝ SILVESTR – 20:10 hod. – premiéra

Více než čtyřhodinovým programem  provedou Kateřina Brožová, Marek Vašut, Patrik Hezucký a Lenka Novotná Fialová (dcera baviče Petra Novotného). Večer nabídne například zkrácené pořady Kurňa, co to je? nebo Sejdeme se na Cibulce, řadu hudebních a komických vystoupení.

Fotogalerie
11 fotografií