Kateřina Kristelová (35) - moderátorka

Pohledná blondýnka se rozvedla před dvěma lety s hokejistou Martinem Tůmou, se kterým má krásnou holčičku Claudii. Letošní Vánoce bude trávit se svými rodiči v rodném Táboře. Bohužel bez tatínka malé Claudie. Moderátorka to považuje za svou životní prohru!

Video
Video se připravuje ...

Životní prohra Kristelové! Její malá dcerka tátu na Vánoce neuvidí! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Sabina Laurinová (42) - herečka

Sabina má dvě děti – první dceru Valentýnku (12) s rockerem Pepou Vojtkem (49) a dceru Maju (5) s doktorem Karlem Kameníkem. Bohužel ani s jedním vztah nevydržel, a tak herečka bude na Vánoce s dětmi bez partnera.

Sabina Laurinová bude trávit Vánoce se svými dvěma dcerami – Valentýnkou (12) a Majou (5)
Autor: Blesk - Jan Tůma, archiv

Mahulena Bočanová (47) - herečka

Herečka Mahulena Bočanová se rozvedla s Viktorem Mrázem, se kterým má dceru Márinku (13). Bývalý manžel Mahuleny si už našel náhradu, s níž údajně čeká dítě! A tak Mahulena bude na Vánoce s malou dcerkou v novém domě bez tatínka.

Holky mají vztah jako dvě kamarádky
Autor: Blesk - herminapress.cz, archiv Mahuleny Bočanové

Gabriela Partyšová (36) - moderátorka

Moderátorka se před rokem rozvedla se svým manželem Josefem Koktou. V současné době žije se svým synem Kristiánem (7). Její exmanžel letošní Vánoce stráví se svojí druhou rodinou!

Gábina Partyšová, 36 let, moderátorka: Po rozvodu s Josefem Koktou prodala dům na Floridě, a tak se musí spokojit především s českým sluncem. Se synem Kristiánem zajela do aquaparku
Autor: Foto: Facebook a archiv Blesku

Zina Šťovíčková (24) - modelka

Česká vicemiss 2009 před devíti měsíci porodila syna svému partnerovi. Ten jí před měsícem utekl za mladší, a tak první Vánoce prožije se svým synem sama bez tatínka!

Video
Video se připravuje ...

Topolánkova ex Šťovíčková: Přítel 9 měsíců po narození syna odešel za mladší! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
5 fotografií