I když se říká, že starého psa novým kouskům nenaučíš, herečka Cameron Diaz je důkazem toho, že výjimky existují. Ještě před časem totiž herečka prohlašovala, že zásnuby, svatba nebo děti jí nic neříkají. A najednou je vše jinak, stačilo, aby přišel hudebník Benji Madden, a Cameron zcela obrací.

Dokonce se v těchto dnech spekuluje, že po sedmi měsíční známosti ji Benji požádal o ruku, a Cameron řekla ANO. „Benji myslí více tradičně. Cameron se moc nestarala o svatbu nebo o to mít děti. Ale zato Benji chce první zásnuby, pak svatbu a nakonec děti,“ prohlásil zdroj z blízkého okolí kytaristy a zpěváka Maddena.

Cameron v minulosti chodila s takovými hvězdami, jakými jsou Justin Timberlake (33), Alex Rodriguez (39) nebo Jared Leto (42). A proto všechny dosti překvapilo, že si nakonec k sobě našla mladíčka Benjiho, který není zrovna prototyp krasavce. Ale pod skořápkou se skrývá dobré jádro a celá Cameronina rodina ho miluje. Takže s největší pravděpodobností je možné, že v příštím roce do toho Cameron s Maddenem praští a co víc, ve svých dvaačtyřiceti letech si pořídí i dítě.   

Fotogalerie
7 fotografií