Svého nového přítele Vica Kerekes vyvedla na premiéru filmu Burácení, v němž hraje hlavní roli. „Známe se jen krátce, zhruba dva měsíce, a jsme tedy na úplném začátku vztahu, ale je nám spolu nádherně. Jsem zamilovaná až po uši,“ svěřila se agentuře Hermína Vica, která se rozplývala štěstím. A nutno podotknout, že klofla pořádného fešáka.

Její nový milenec Lukáš Musil je bývalý hokejista, který se nyní živí jako tatér a výtvarník. V Čechách se proslavil svým Musa stylem, který připomíná malbu štětcem. Tetování se v současné chvíli moc nevěnuje, dává přednost malování. Než si však Vica začala s pohledným tatérem, dlouho se oklepávala z bolestného rozvodu.

Život je jako houpačka, jednou jsme dole, jindy nahoře. To ostatně zná skoro každý. Mně bylo hodně zle, když jsem se rozcházela s manželem. Opravdu jsem si hrábla na dno. A možná to bylo i dobře, že jsem takovou špatnou zkušenost prožila. Uvědomila jsem si, o čem život je a že člověk musí problémy řešit a ne je házet za hlavu. Z hloubky jsem se vyhrabala a teď jsem opravdu strašně moc šťastná, daří se mi v práci i v životě,“ přiznala herečka.

Kerekes si v únoru 2011 brala svého dlouholetého přítele, fotografa Csabu Vigha. Jejich manželství ale po devíti měsících ztroskotalo. Manželé šli od sebe a ještě rok trvalo, než byli rozvedeni.

Fotogalerie
6 fotografií