V Čechách je zvykem, že přehlídku spodního prádla chodí i modelky s nedokonalou postavou. Některým se stehna klepou jako sulc, pozadí připomíná pomerančovou kůru a mluvit o plochém bříšku by bylo házení hrachu na zeď. Jak je vůbec možné, že holky s nedokonalou postavou vylezou ve spodním prádle na veřejnost? Jsou to přece modelky, které se živí svým tělem, a měly by dělat vše proto, aby na ně byl co nejhezčí pohled.

Pak není divu, že se hvězdou každé show stává maminka dvou dětí Andrea Verešová. Ve 34 letech má postavu, o které nejedna žena sní. A čím to je? Denně na sobě maká, cvičí jógu, posiluje ve fitku a hlídá si stravu.

„Každá profese má svá úskalí. Dělám tuhle práci tak dlouho a tak dobře asi proto, že klientům vždycky předvedu to, co chtějí, a snažím se být profesionál. I když občas není lehké, když předvádím ve čtyřiatřiceti tanga. Před rokem jsem říkala, že přehlídku v prádle už nepůjdu. A stejně jsem to porušila. Stýskalo se mi a klienti mě vyžadovali,“ svěřila se agentuře Herminapress Verešová.

Naopak nedokonalé křivky na mole předvedly mnohem mladší missky Jitka Nováčková, Renata Langmannová, Denisa Domanská nebo Jana Doleželová.

Video
Video se připravuje ...

Módní přehlídka redakce Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Ostrá hádka Verešové a Faltýnové: Prachařová práskla vše! Thomas Kruchina, Lukáš Červený