Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Psa uvázali jako štěně k domu: Provaz mu vrostl hluboko do krku!

Autor: dce - 
18. prosince 2014
09:22

Lidská krutost nezná mezí. A to, co si prožil tenhle malý kříženec, je opravdu ukázkou, že mezi námi chodí bestie a ne lidské bytosti. Od štěněte žil uvázaný na drátěném provaze, který mu pomalu vrůstal do krku. Přežil jen zázrakem, díky lidem, kterým jeho osud nebyl lhostejný.

Mnoho z nás nechápe a nikdy nepochopí, proč si někteří lidé pořizují zvířata, když se o ně pak ani nestarají. Tohohle pejska, roztomilého křížence, našli lidé přivázaného drátěným provazem k domu v romské osadě ve slovenských Zlatých Klasoch. Provaz mu nasadily děti, když byl ještě štěně, od té doby ho pak nikdo nesundal!

Jak pejsek rostl, šňůra mu zarostla do krku až hluboko do masa. Nakonec pro něj přijeli lidé z Československého kastračního programu a okamžitě ho vzali na veterinu. Tam mu operativně provaz vyndali a ránu zašili. Měl štěstí, že celou věc přežil, dokonce neměl v ráně ani zánět. I kvůli tomu mu dali jméno Lucky.

Už během pár dní byla vidět změna - Lucky byl o poznání šťastnější, začal dokonce přibírat na váze. Dnes ale stále hledá domov - od konce srpna, kdy byl po operaci, čeká a čeká. Podle lidí z útulku na lidi nezanevřel, má rád i malé děti.

sova13 ( 18. prosince 2014 17:39 )

Lucky je stále v útulku.

bibijana ( 18. prosince 2014 17:26 )

zada: ,dík za pejsky.I tohodle týraného by si měli ti,kteří o něho dosud pečují, už nechat.Z fotek je vidět,že pes je v hezkém prostředí a jeden hladový krk už se taky snad zvládne.Je to totiž vždycky sázka do loterie,jestli si noví majitelé a pes takzvaně padnou do očí.

naidka ( 18. prosince 2014 15:48 )

Je to provokatérka, dtto dělá na jiných diskuzích, jakože jde proti proudu, ale dnes jí tady chybí koprofil Pavlík-Evo.

naidka ( 18. prosince 2014 15:45 )

Fortun je "psycholožka", sběratelka reakcí, která svou praxi provozuje na diskuzích bulváru tím, že zde provokuje a velice zdárně se prezentuje jako psychopatická osoba.

sova13 ( 18. prosince 2014 14:53 )

Nepředváděj se, kravko, nic nevíš, nejvíc psů, a to i z útulků, je právě v úplných rodinách, kde nikomu nic nechybí a kde je dost lásky a porozumění i na rozdávání němým tvářím.

Zobrazit celou diskusi