Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální útočník? Tenhle prcek! Jednoho násilníka mají, po druhém pátrají

Autor: Pavel Schuster - 
16. prosince 2014
05:15

Zrůdu, která o víkendu v noci brutálně zmlátila mladou blondýnku (23), už má policie! Poznala ho sousedka. Po pachateli druhého přepadení ale zřejmě stále pátrají!

Je sobota půl páté ráno, násilník si vyhlíží v nočním autobuse svoji oběť. Je jí mladá blondýnka, která vystupuje na zastávce Petýrkova na pražském Chodově. Muž se za ní okamžitě vydává s jasným záměrem.

„Po pár metrech ji strhl na zem, sedl si na ni a začal ji rdousit,“ popisuje čin policejní mluvčí Jana Rösslerová. Dívka se i přes šok zvedá ze země a běží k nejbližšímu domu, kde se snaží dozvonit o pomoc.

Jenže násilník ji znovu dobíhá a začíná ji znovu rdousit a mlátit. Utíká, až když je dívka v bezvědomí. Jen nedaleko od jejího domova. Zřejmě pláchl přímo domů – klidnou chůzí je to zhruba patnáct minut.

Tam si ho vyzvedla policie v noci na pondělí – s největší pravděpodobností mají toho správného. V oblečení, ve kterém byl zachycen na videu, ho poznala sousedka, podle zdroje Blesku kriminalisté u něho doma našli právě i oblečení.

Druhý útok

V noci na neděli se ale obětí brutálního násilníka stala další žena (33). V neděli hodinu po půlnoci přijela linkou 511 do Petrovic, kde ji zatím neznámý pachatel přepadl a brutálně zmlátil.

Teď je v kritickém stavu v nemocnici. Ačkoliv si policisté zprvu mysleli, že mají vyhráno, ukázalo se, že jde o někoho dalšího.

„Detektivové pracují s několika verzemi, podle kriminalistů by se mělo jednat o dva rozdílné pachatele, nicméně k osobě druhého pachatele máme velmi málo informací,“ řekla Rösslerová. Vyšetřování jim komplikuje i vážný stav napadené. „Je ve stavu, který nedovoluje výslech,“ doplnila.

Pomozte ho chytit

Policisté po pachateli intenzivně pátrají, příliš indicií ale nemají. Potřebují zmapovat i pohyb napadené ženy.

Hodinu po půlnoci měla nasednout do autobusu linky 511 na Hájích a pokračovat směrem na zastávku Poliklinika Petrovice, možné je, že vystoupila i o zastávku dříve.

Žena je vysoká 175 cm, měla hranaté brýle, tmavou manšestrovou bundu, bílou mikinu s oranžovou kapucí a s sebou modrou látkovou tašku s růžovým nápisem Authentic sports wear. S informacemi se obracejte na linku 158.

tosca28 ( 16. prosince 2014 15:06 )

Co to prosímtě meleš za nesmysly? Takže je to podle tebe vlastně v pořádku, protože daleko víc bílých Čechů má na svědomí přepadení? Máš to v hlavě v pořádku, takhle blbě argumentovat? Není to jedno jaké je rasy a nejsou to našinci. Možná ty máš nějakého „našince„ v posteli, ale našinec je bílej, ne šikmookej. A proč to dělaj? Protože ani šikmooká nedá zadarmo a ne každá ženská je ochotná vlézt do postele s něčím co silně připominá opici. A co prosim tě plácáš o společnosti a o zákonech? Společnost ho nutila přepadávat a my máme nějaké zákony, které povoluji přepadávání, ty si normalní primitiv, který neví co mluví. A o tom Havlovi už raději pomlčím, nebo by mě mohli kvůli tobě banovat a ty za to nestojíš

moiaza ( 16. prosince 2014 13:44 )

Pánové, kolik bílých čechů má na svědomí přepadení? Daleko je jich více, než těch šikmookých. Je jedno jaké rasy jsou násinici. Uvažujte raději proč to dělají a proč je jich čím dál víc. Není to společnosti a zákony? Co tu Havel zasel, to sklízíme. Bez rozdílů barev.

hajne ( 16. prosince 2014 12:12 )

A to je hajzl Vietnamec,ale co ty další přistěhovalci tzv.národnostní menšiny.Za totáče byl klid a bude ještě hůř a ne jenom u nás ,ale v celé Evropě.

rumovapalice ( 16. prosince 2014 11:47 )

na tohle se pánbůh už nemůže dívat dlouho, potom se to otočí, ženský začnou mlátit chlapy a honit jim k.okoty

janejaneja ( 16. prosince 2014 09:21 )

Vyexpedovat okamžitě zpět do rýžových polí !! A všechny ty čongy !

Zobrazit celou diskusi