Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka našla ztraceného otce na Facebooku: Začal ji znásilňovat

ilustrační foto
 (Autor: archiv Blesku)
12. prosince 2014
15:15

13letá dívka pomocí Facebooku našla svého pravého otce. Bylo to ovšem shledání přímo z pekla. Místo aby se dočkala otcovské lásky, po které dlouho toužila, muž začal svou dceru znásilňovat!

Svého otce (tehdy 41) vystopovala 13letá Britka jako už mnoho dětí na sociální síti Facebook díky komentářům a díky přátelům. Když ho zkontaktovala, pozval ji k sobě na návštěvu do South Yorkshiru. Na první pohled to vypadalo na idylku. Po prvním setkání jí nabídl, jestli by u něj nechtěla nějaký čas žít. Její matka s tím neměla problém, tak se dívka ke svému otci nastěhovala. Pak ovšem nastalo peklo.

Dívka, které je nyní 18 let, celou dobu spala dobrovolně na gauči v obývacím pokoji. Zakrátko se však otec rozešel se svou přítelkyní a svou pozornost okamžitě zaměřil na znovunalezenou dceru. Pak si k ní jednou přisedl, začal ji hladit po zádech a líbat. Druhý den jí nabídl, že už nemusí spát na gauči, ale může se přestěhovat do ložnice.

V noci se však přikradl do postele a začal s vlastní dcerou souložit. „Ona se nebránila, protože to byl její otec,“ řekl u soudního stání státní zástupce. „Teprve se s ním setkala, tak se vším souhlasila,“ řekl důvody, proč dívka neprotestovala. „Měla chuť ho udeřit a bránit se, ale že to byl její otec, nic neudělala. Opakovalo se to znovu a znovu celého půl roku,“ popsal šokující případ zástupce.

U soudu také zaznělo, že otec do dívky lil alkohol, aby byla poté svolná k jeho sexuálním útokům. Nakonec sebrala odvahu a od otce odešla. Jeho zneužívání však neohlásila, až před rokem se svěřila sociálnímu pracovníkovi, který zburcoval policii. Muž po zatčení sex s dívkou popíral. Nyní u soudu vyšlo najevo, že muž byl už před dvěma lety odsouzen za nezákonné omezovaní svobody 15leté dívky, která byla kamarádkou jeho dcery. Dívku našla policie u něj v domě, ji však naštěstí pohlavně nezneužíval. Dostal rok vězení, ale trest mu byl zkrácen na 6 měsíců.

Za zneužívání své dcery nyní dostal 6 let vězení a bude zapsán do evidence sexuálních násilníků, což v budoucnu například zamezí tomu, aby pracoval s dětmi. „Půl roku jste hrubě zneužíval důvěru své dcery. Bylo jí třináct a vám 41 let. Dívka vypověděla, že vás to nechala dělat, protože jste byl její otec. Nechtěla ztratit to, co si myslela, že ve vás získala,“ řekl po vyřčení rozsudku soudce.

jany ( 13. prosince 2014 11:01 )

zvlastni je ze mame bylo jedno, ze jde holka bydlet jinam

tgbb. ( 12. prosince 2014 21:18 )

Až zde nabude převahu islám, pak to bude v pohodě. Třináctileté matky - běžná věc.

abvydavatelstvi ( 12. prosince 2014 19:36 )

Před nedávnem tady psali o učiteli v ČR který údajně znásilňoval nějakou začku ....všichni ho odsoudili.... a on stále tvrdil že to není pravda... nakonec spáchal sebevraždu... Ta holka se později přiznala že si to vymyslela protože ji dal horší známku... Někdy je to složité... a ještě po takové době se svěřila... je to divné... ale možná to pravda je...

vog.ht. ( 12. prosince 2014 17:54 )

V noci se však přikradl do postele a začal s vlastní dcerou souložit. „Ona se nebránila, protože to byl její otec,“ řekl u soudního stání státní zástupce. Kur.va jako vyšitá!!!

stejne ( 12. prosince 2014 15:38 )

13 letá se nechá osouložit svým otcem, to chtěla, na pohádky v tomhle věku opravdu žádná nevěří. Měla by být i ona odsouzena. Užila si a pak ho práskla.

Zobrazit celou diskusi