Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jed pro Livii? Na českou ambasádu v Bratislavě přišla toxická zásilka!

Autor: simao, ČTK - 
12. prosince 2014
07:46

Případy podezřelých balíčků a psaní, které přicházejí na české úřady, se povážlivě množí! Dalším adresátem se stalo tentokrát české velvyslanectví na Slovensku, kterému v současné době velí velvyslankyně Livia Klausová, bývalá první dáma. 

Zásilka obsahovala nebezpečnou toxickou látkou azid sodný. Ukázal to rozbor bílého prášku z obálky, který ve čtvrtek zajistili hasiči. Uvedl to Čas.sk s odvoláním na vyjádření šéfa slovenské policie Tibora Gašpara.

Poštovní zásilka byla do slovenské metropole odeslána ze Švédska. „V případu komunikujeme s českým úřadem pro odhalování závažné kriminality,“ řekl Gašpar.

Podezřelá zásilka byla doručena na podatelnu velvyslanectví. Do kontaktu s ní podle dřívějších informací slovenské policie přišla jedna osoba.

Jed přitom obsahovaly také podezřelé zásilky, které v listopadu obdržely česká ministerstva vnitra a financí. Odeslány byly právě ze Švédska a také ze Slovinska. Podezřelé zásilky byly doručeny také na Pražský hrad a ministerstva spravedlnosti a vnitra; v tomto případě však nebezpečné látky neobsahovaly.

tgbb. ( 12. prosince 2014 21:37 )

Tlama jako pytel na hady.

tgbb. ( 12. prosince 2014 21:36 )

Takový jed není, aby odrovnal dceru soudruha bývalého ministra Šalgoviče.

reknirmareno ( 12. prosince 2014 12:43 )

Tak tohle za bejka Vaclava Havla se stat nemohlo. Predtim ze Svedska(Nadace Charty 77)dostaval dolary na chlast a kdyz byl jiz prezidentem Ceskoslovenske socialisticke republiky,tak maximalne balicky viagry.

sars ( 12. prosince 2014 11:58 )

 Letousek dost dobrý.1*

jarypadlo ( 12. prosince 2014 11:34 )

Žárlit asi nezačal,ale na obzoru je jeden urostlý letoušek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa