Vybírejte z široké nabídky lázeňských, poznávacích i romantických zájezdů!

Jste unavení každodenní rutinou a rádi byste zažili něco nového? Dopřejte sobě i své drahé polovičce jedinečný zážitek, na který nezapomenete! Přemýšlíte, kam vyrazit? Naneštěstí můžete vybírat z nepřeberné škály různých pobytů – od relaxačních zájezdů až po víkendy pro zamilované. Prožijte pár společných dní a nechte se hýčkat profesionálními masérkami nebo jen odpočívejte ve vyhřáté sauně a vířivce.

Odpočívejte se svými kamarádkami!

Není váš muž fanoušek takových akcí? Nemusíte zbytečně smutnit! Dají se najít i zájezdy pro vás a vaše kamarádky. Neváhejte a hurá na dámskou jízdu! A co vás bude čekat? Tyto pobyty jsou sestaveny přesně podle požadavků žen a nabízí zejména regeneraci vašeho těla i mysli. Odpočiňte si od všedních starostí a nechte se opečovávat na kosmetice a při speciálních procedurách. Užijete si klid se svými kamarádkami a nad sklenkou vína si pořádně popovídejte. Uvidíte, že se domů vrátíte jako znovuzrozená!

Dopřejte si s kamarádkami relaxační víkend
Autor: Shutterstock

Stále váháte, co nadělit svým prarodičům?

I pro ně jsou zájezdové balíčky jak dělané! Dopřejte svým rodičům pobyt v lázeňských městech. I oni potřebují načerpat nové síly. Pobyty pro seniory nabízí hlavně léčebné procedury, masáže a pohybové terapie.

Vykouzlete svým prarodičům úsměv na tváři!
Autor: Shutterstock.com

Pobytové balíčky se těší veliké oblibě. Udělejte radost svým blízkým a dopřejte jim nezapomenutelný zážitek!

Tipy na vánoční dárky naleznete ZDE!