Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilý řidič srazil na přechodu matku čtyř dětí: Jednomu zřejmě zachránila život!

Muž srazil na přechodu ženu, nadýchal 3,1 promile.
Muž srazil na přechodu ženu, nadýchal 3,1 promile.  (Autor: Policie ČR)
Autor: tp - 
26. listopadu 2014
21:40

Namol opilý řidič srazil na přechodě ve Vysokém Mýtě matku. Ta doprovázela své čtyři děti. Jedno stihla na poslední chvíli odstrčit a tím mu zřejmě zachránila život. Muž, který ženu srazil, nadýchal 3,1 promile. Hrozí mu tak vysoký trest.

Muž srazil matku čtyř dětí, která doprovázela své potomky po přechodě, v půl páté odpoledne. V těchto odpoledních hodinách nadýchal neuvěřitelných 3,1 promile alkoholu, informoval server idnes.cz. „Žena přecházela spolu se třemi dětmi, čtvrté vezla v kočárku. Když viděla, že se k jednomu z dětí blíží auto, těsně před nárazem do něj strčila. Tím ho dostala na chodník. Sama bohužel už uskočit nestačila a auto jí tak srazilo,“ řekla mluvčí orlickoústecké policie Lenka Vilímková.

Nehoda naštěstí pro ženu neskončila tragicky a byla ihned transportována do nemocnice. Policie muži na místě zabavila řidičský průkaz a nyní je proti němu vedeno trestní řízení. Za ohrožení pod vlivem návykové látky může jít i do vězení.

 

 

koko61 ( 26. listopadu 2014 23:32 )

"může jít i do vězení"? To si snad dělají pr.del! Jak je ještě dneska možné vůbec o tom uvažovat? Ten má jít do vězení okamžitě a bez diskuze a to aspoň na 10 let, ho.vado ožralý.

janka174 ( 26. listopadu 2014 22:56 )

A soudit ho budete jak? Jestli jako Janouška, tak už to vidím v barvách. Nejdřív obrovská šou a nakonec mu trest prominou pro "švába na mozku", či co. Kdepak, spravedlnost v tomto státě byla, je a bude slepá, hluchá a hlavně nespravedlivá!!!

Zobrazit celou diskusi