Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Při požáru domku uhořelo pět dětí: Otec zachránil jen nejmladšího syna!

Při požáru domku zahynulo pět dětí.
 (Autor: Reprofoto TV NBC 2)
Autor: ČTK, shp - 
26. listopadu 2014
08:05

Když děti jedly v kuchyni, propukl v ní požár. Zoufalý otec Johnny Hernandez Jr. vystrčil ven z okna mobilního domu v texaském městě Edna svou manželku a nejmladšího syna Johnnyho (3), ale když se chtěl vrátit dovnitř pro svých pět dalších dětí, sousedé ho v obavách zastavili. Noah (†15), Nicholas (†13), Julian (†9), Ariana (†6) a Liliana (†5) zemřeli.

Životy pěti dětí si vyžádal požár, který zachvátil mobilní dům v americkém Texasu. Pokusy o jejich záchranu ztroskotaly poté, co se zřítila část střechy. Sdělily to v noci na dnešek místní úřady.

Neštěstí se stalo v úterý na jihu Texasu ve městečku Edna zhruba 160 kilometrů jihozápadně od města Houston. Rodiče byli i v době příjezdu hasičů s nejmladším ze svých potomků mimo obydlí. Záchranářům ale sdělili, že v domě mají ještě pět dětí.

Činitelé místní vysílací stanici KTRK řekli, že požár začal v prostoru kuchyně. Příčinu ale zatím neznají. Děti, které v domě zahynuly, byly ve věku od pěti do 15 let, uvedla také místní média.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

obluda.pb ( 26. listopadu 2014 21:56 )

tady zase vykukují takoví duševní giganti, jako jsi ty...

obluda.pb ( 26. listopadu 2014 21:54 )

dle tvého projevu se od něj moc nelišíš...

pepen ( 26. listopadu 2014 10:24 )

Co vy jste to za skurvený národ Češi-na co si hrajete????Stačí se projít po Praze a vidíte tolik bezdomovců smradlavých a feťáků!!!!90% jsou to Češi-nejste žádná elita-jste obyčejní zloději,podvodníci a tuneláři!!!Neříkám všichni-možná 20% Čechů jsou slušní!!!!Takový lidé jako je pisatel,,petrkramnypresident,,-takové lidi mají hned oddělat!!!Je to pakáž-není to člověk!!!

petrkramnypresident ( 26. listopadu 2014 09:55 )

Zas nějaká cikánská tlupa. Snad v každé zprávě z Ameriky musí někde vykukovat bubák.

Zobrazit celou diskusi