Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zeman by mohl mediální štvanici podlehnout: I Jan Veleba připouští prezidentovu abdikaci!

Autor: dce, vlb - 
25. listopadu 2014
19:20

Dění kolem prezidenta Miloše Zemana se za poslední měsíc čím dál tím více vyostřuje. Lidé demonstrují za jeho odstoupení, média mu dávají na frak a sám prezident to svými výroky moc nevylepšuje. Jenže když i senátor Jan Veleba tvrdí, že se může stát leccos, vypadá to, že jde do tuhého!

Je možné, že by po demonstracích a vlně kritiky český prezident Miloš Zeman (70) složil svou funkci? Nevyloučil to ani jeho blízký přítel a senátor Jan Veleba (67, SPO). „Pokud média v čele s veřejnoprávní televizí tu štvanici na něj budou hnát dál, pak se může stát leccos,“ řekl v barrandovském Týdnu v ringu Veleba.

Video Blízký přítel Miloše Zemana Jan Veleba v pořadu Týden v ringu připustil, že prezident by mohl rezignovat - TV Barrandov
Video se připravuje ...

Zeman byl za poslední měsíc slyšet asi více než za celý uplynulý rok – začalo to na předávání státních ocenění. Ale opravdový skandál vybuchl až v rádiu. V Hovorech z Lán sprosté výrazy jen lítaly. A vypadá to, že pan prezident má co říct každému, kdo o něm pronese nějakou špatnost. Naposledy se „pomstil“ expremiéru Špidlovi za jeho přirovnání Zemana k režiséru Troškovi.

Jenže lidé To Zemanovi nebaští – důkazem jsou už dvě protestní akce proti současnému prezidentovi. Zde člověk mohl narazit na výroky jako „Miloše do koše“ nebo „Miloši, drž už pussynku“. Je tedy jednoznačné, co si o něm široká veřejnost myslí.

Na celý záznam z rozhovoru s Janem Velebou se můžete podívat dnes na TV Barrandov ve 22:10.

prvosienka ( 28. listopadu 2014 01:32 )

bratia Češi! tak dobrého prezidenta vám Slováci možu len závidieť! je to človek s tými najlepšími názormi!Č ste ohlupli s tou Amerikou a Eurozónou???

prvosienka ( 28. listopadu 2014 01:29 )

merikou či Eurozónou??

tgbb. ( 27. listopadu 2014 22:44 )

Ještě žádný prezident od r.1918 nepoškodil naši republiku tak, jako Zeman.

crowen ( 27. listopadu 2014 01:37 )

dám vědět, dnes jsem tu už musel vynechat, fuška na honem

deep.peeling ( 26. listopadu 2014 23:16 )

Koho?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa