Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Na Slovensku řádil šílený vrah: Zabil i pětileté dítě!

Autor: dce - 
24. listopadu 2014
22:35

Slovenská Handlová byla o víkendu dějištěm otřesného masakru. Jednou z obětí je i teprve pětiletá Martina. Proč otec, který ještě před nedávnem tvrdil, jak svou dcerku miluje, náhle obrátil zbraň proti nevinnému dítěti?

Děsivý pohled se v sobotu naskytl sedmnáctileté Sofii, která se právě vrátila domů. Dovnitř se musela dostat násilím – dveře byly zamčené zevnitř. To, co na ni ale čekalo v kuchyni, v ní zanechá stopy do konce života. Na zemi v kaluži krve ležela její matka Martina (36), sestra Martinka (5) a otec Martinky, Peter (53). Právě on byl oním šíleným vrahem!

Martinku i její matku střelil už v pátek odpoledne přímo do hlavy, pak zbraň obrátil proti sobě. Jako zázrakem je i po několika ranách z pistole Martina stále naživu, o svůj život teď bojuje v nemocnici. Rodina má ještě syna Robka (10), který v osudný den nebyl díkybohu doma.

Podle místních byl Peter známý násilník: „Hádky byly slyšet každý den. Byl to hulvát a měl problémy s prací,“ prohlásil Martinin bratr Milan pro server cas.sk. Navíc se podobný incident odehrál už jednou – v devadesátých letech měl vážně pobodat svou tehdejší přítelkyni a vyhrožoval i sebevraždou.

I Milana několikrát napadl, nemluvě o vyhrožování a napadení policistů. Přesto ho nikdy nezadrželi! Peterův motiv je zatím neznámý – objevily se ale domněnky, že žárlil, nebo dokonce pochyboval o tom, že je opravdu otcem malé Martinky.

Oproti Peterovi znají sousedi Martinu jako veselou a starostlivou ženu, která velmi dobře pečovala o své tři děti. Peterova rodina to ale vidí jinak – Martinina nejstarší dcera Sofie podle nich bere drogy a Peterovi se to nelíbilo. Martina ho prý prostě vyhodila z domu a to Peterovi zlomilo srdce.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi