Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rath si otevřel luxusní restauraci: Pomáhá mu v ní krásná Berill!

Autor: Marcel Mihalik - 
24. listopadu 2014
05:00

Co dělá exmukl David Rath (48)? Netřese se před rozsudkem za korupci, ale třese rukou hostům ve své restauraci Citadela. A pomáhá mu jeho mluvčí z hejtmanských dob Berill Mascheková (31)!

Restauraci, kterou vybudoval ve středočeské Hostivici se svou milenkou Renatou Horkou (46), představuje Rath jako „místo, kde necháte čas plynout“.

 

A s tím má za 18 měsíců vazby slušné zkušenosti… Citadelu otevřel Rath v pátek, tedy na den přesně měsíc po soudu, na který ovšem nedorazil. Byl totiž podle slov svého advokáta hospitalizován.

 

Kdo by zatoužil poznat chutě a vkus bývalého poslance a středočeského hejtmana, má možnost. Ovšem jen s rezervací, náhodné hladové příchozí dovnitř Rathův personál nepustí.

„Specializujeme se hlavně na čerstvé ryby, sicilské krevety, chobotnice, ale také na jelení, bio hovězí… To vše pod taktovkou našich italských kuchařů,“ píše se na facebookových stránkách Citadel a dokládá to i jídelní lístek zveřejněný na stránkách podniku.

 

Pracovitá Berill

 

Italský šéfkuchař Luca Norcia není jediným, kdo se stará o blaho hostů v přízemí i patře. Provozní tu dělá Berill Mascheková, o níž prohlásil poslanec Vítězslav Jandák (67, ČSSD), že je „nesmírně pracovitá, vzdělaná a sečtělá mladá dáma“. A ví, o čem mluví, protože Berill je zároveň i jeho poslaneckou asistentkou.

 

Kamenný interiér hospody má připomínat toskánský venkov, stejně tak může evokovat šatlavu. Tam může Rath skončit až na 12 let…

 

Blesková zpráva

 

Citadela znamená v překladu samostatná městská pevnost.

 

mirkazam ( 18. února 2015 08:24 )

gogo...o jaké boudě ty chytrolíne meleš ?? A že se pana zloděje zastáváš, tak to o něčem vypovídá...

mirkazam ( 18. února 2015 07:39 )

Krásná Beril.... dobrý fór

pelagie ( 26. listopadu 2014 09:18 )

no dyť říkám *** světa .....nazdááár

favorit136 ( 25. listopadu 2014 21:35 )

Idealni prostredek na legalizaci nelegalnich prijmu..ja myslel,ze to bude dalsi poradenska firma...nebo smenarna...restaurace jen na rezervaci...to je zase mozna dalsi,u ktere se uvidi mala navstevnost,ale zatracene obrovsky profit ale mozna tam bud chutnat...kdo vi...

6010 ( 25. listopadu 2014 11:35 )

Tak to je konec.Co se tady v té republice děje, to již nemá obdoby.Výsměch lidem, tyto kreatury se nám tu budou předvádět, kam to dotáhly.Místo aby již konečně bručel v kriminále, otevře si restauraci a obklopí se takovým panoptikem.Konec světa hadr! Kde vzal na tu restauraci? No, ta nebude na něj, ale na ženu, ale kde na to vzali?To po tom nikdo nejde?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa