Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

5leté děvčátko je po smrti: Dva mrtví při střelbě na Slovensku. Co se stalo?

Krveprolití na Slovensku: 43letý Peter a 5letá Martinka jsou po smrti
Krveprolití na Slovensku: 43letý Peter a 5letá Martinka jsou po smrti  (Autor: Reprofoto TV Joj)
Autor: simao - 
22. listopadu 2014
22:22

Smutný případ rozplétají kriminalisté ve slovenské Handlové. Skončil smrtí pětileté Martinky, její matka bojuje v nemocnici o život a její stav je kritický. Po smrti je však i její druh Peter (†43). A není jasné, zda právě on byl střelcem, a nebo se také stal obětí!

V Handlové v okresu Prievidza dnes objevili dvě bezvládná těla Petera a pětileté Martinky. Oba podlehli střelným zraněním. Podle novinky.cz Petr zastřelil holčičku, postřelil její matku a sám spáchal sebevraždu.

Podle pluska.sk došlo ke střelbě krátce před 16. hodinou v bytovce ve Fučíkově ulici v Handlové. Server spekuluje, že mohli být zavražděni. 

Vyšetřování však stále probíhá. Čas.sk upozorňuje na děsivé podezření, že vraždil Peter. Není to však ještě potvrzeno. Na místě se ale prý našla zbraň, která putovala na expertízu. 

V nemocnici skončila 36letá Martina, matka dívenky. "Pacientce, která je v kritickém stavu, zastavili záchranáři silné krvácení a budou ji převážet do banskobystrické nemocnice," sdělil Novému Času Jozef Minář z operačního střediska záchranné zdravotnické služby.

Zobrazit celou diskusi