Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kamil zavolal na linku 158 a zmizel: Zoufalá rodina nabízí odměnu 50 tisíc

Autor: hra - 
20. listopadu 2014
16:45

Maminka Kamila Černého (20) z Brna nabízí odměnu 50 tisíc tomu, kdo ji dovede k synovi. Mladík se ztratil za záhadných okolností 22. října večer. Chvíli předtím údajně volal na policii.

Nad podivným zmizením si marně láme hlavu policie i příbuzní mladíka. Když si Kamil jen v triku a černých šušťácích odskočil z ubytovny, vypadalo to, že si jde zakouřit. Od té doby ho nikdo neviděl.

„Chvíli předtím prý volal na policii. Nic ale neřekl a pak už se nehlásil. Mobil, doklady, peníze i klíče od ubytovny, do které by se bez nich nedostal, si nevzal. Nedovedu si to vysvětlit,“ řekla maminka Valerie.

Nikam se nechystal, měl plány na víkend, v pračce se pralo prádlo. „Policie už prohledávala okolí, připravuje další pátrací akci. Budu vděčná za každou informaci. Stále čekám, že se ozve,“ řekla nešťastná matka.

V den, kdy s nešťastnou Kamilovou maminkou Blesk.cz mluvil, však přišla zpráva, která vyvolává obavy. Na hladině řeky v Písku bylo totiž nalezeno tělo mladšího muže, které bylo v řece zřejmě delší dobu. Policisté zatím ale neznají totožnost zemřelého, ani příčinu smrti, a tak naděje na mladíkovo nalezení trvá.