Dopita dluží na zdravotním pojištění a také nezaplatil soudní výlohy za incident při karlovarském festivalu 2012. Před časem nejspíš upláchl do zahraničí a už více než rok o něm nikdo neví. Podle posledních informací by se měl zdržovat na Bali.

Podle mluvčí Exekutorské komory má Dopita celkem čtyři exekuce z loňského a letošního roku. "Protože dlužník nerespektoval rozhodnutí soudu o zahájení exekuce a nadále ničeho neplatil, nařídil soudní exekutor dražbu jeho nemovitosti," vysvětlila Báčová.

Dražit se budou pozemky z okolí České Lípy v obci Luka. Nemovitost je ohodnocena na 51 tisíc korun a nejnižší podání začíná na 34 tisících. Dražit se bude 18. prosince mezi druhou a třetí hodinou odpolední.

Blesk Víte, že?

Stokilový vazoun Miroslav Dopita hrával americký fotbal. S Agátou se seznámil v roce 2010, Kryšpín se jim narodil o rok později.

Agáta: Nezájem!

Agátu Dopitovy dluhy nezajímají. Jediné, co jí po něm zbylo, je syn Kryšpín (3).

A ten prý už beztak za otce považuje jejího nynějšího manžela Jakuba Prachaře (31)!

„O Mirkovi dlouho nic nevím a nezajímá mě. Ani k soudu o syna nedorazil. Chodí mi od něj měsíčně alimenty na Kryšpína, a to je veškerý náš kontakt,“ svěřila nedávno modelka.

Bitka ve Varech

Incident mezi Dopitou a fotografem se odehrál v centru K. Varů. Voják v civilu Lukáš Motl vyfotil opilou Agátu, jak leží na svém vizážistovi.

Dopita ho napadl, klekl si na něj a bil ho pěstí do obličeje. Agáta z foťáku vyndala paměťovou kartu a rozkousala ji.

I když soud tehdy uznal Dopitu vinným, dostal pouze půlroční podmínku. Poškozenému zaplatil 4000 Kč.

Fotogalerie
9 fotografií