Na jubilejním koncertě J.A.R. se sešla pěkná řádka hvězd. Zatímco Vojta Dyk (29) s Táňou Vilhelmovou (36) klasicky řádili – popíjení alkoholu prokládali vášnivými polibky – herečka Jitka Schneiderová chvílemi připomínala kůl v plotě. Překvapivě nepila bílé víno, ale sodovku nebo džus, zřejmě byla autem, a neměla vedle sebe svého partnera Davida Císaře. Ale zato byla jednou z nejvkusněji oblečených žen. A když došlo na její oblíbené songy, rozpařila to na balkoně spolu s ostaními hvězdami. Dokonce sebou tak házela, že pod rozevlátým výstřihem poodhalila své spodní prádlo.

Jitka Schneiderová divokým tancem odhalila své spodní prádlo
Autor: Showpix.cz

Koncert byl místem neobvyklých setkání. Herečka Bára Poláková nejdřív divoce pařila s ostatními fanynkami, pak přešla za svými slavnými známými a se zpěvákem Ondřejem Rumlem si velice důvěrně povídala. Podívejte se, kdo s kým pařil na koncertě J.A.R.

Podívejte se, jaké slavné tváře pařily dohromady na koncertě JAR na jednom balkoně
Autor: Herminapress.cz

Vojta Dyk se nejenom bavil, ale byl i jedním z vystupujících hostů. Než začal s kapelou zpívat, tak si stejně jako Bárta vyzul boty a sundal puntíkaté ponožky. Každopádně se opět ukázalo, že zatímco Táňa vedle mladšího muže mládne, u Dyka je to naopak. Pod černým trikem se mu rýsuje pupek a zarostlá tvář mu také moc nesluší...

 

Fotogalerie
21 fotografií