Dovolená v Česku, na Moravě a na Slovensku je v posledních letech velmi populární. Není třeba cestovat mnoho kilometrů k moři, platit mýto či dálniční známky v zahraničí, obávat se zdražení kvůli oslabující se koruně. Tuzemská dovolená je dlouhodobě nejvýhodnější. 

Léto 2015 u bazénu
Autor: ALKA TRAVEL

Přemýšlíte již o rezervaci dovolené na léto 2015?

Prodej dovolené na léto 2015 je již v plném proudu. Je na čase, už teď jsou v běhu objednávky na rodinné i větší chalupy pro skupiny přátel. A jako každý rok platí, že ty nejlepší nabídky budou vyprodány do Vánoc, zejména chalupy se zapuštěným bazénem. Proto všem doporučujeme s rezervací neváhat a udělat si radost třeba k Vánocům.

Romantika u kamen
Autor: ALKA TRAVEL

Jak je to s rezervacemi?

Např. u zmiňovaného Alka Travelu si velmi lehce a pohodlně zarezervujete i zimní dovolenou. Jako tip můžeme doporučit prostornou chalupu v Janských Lázních – budete ubytováni v těsné blízkosti sedačkové lanovky nad Černou horou. Pokud pojedete v zimě, můžete tak na jeden skipas využít více jak 37 km sjezdových tratí.

Pokud máte zájem o víkendový pobyt na chaloupce s kachlovými kamny či masážní vanou, z katalogu Alka Travel na sezonu zima/léto 2015 si vyberete též. A to včetně chalupy, která je vhodná pro firemní teambuilding či sraz se spolužáky (nabízíme max. kapacitu až 68 lůžek).

Od jara do podzimu relax pro rybáře
Autor: ALKA TRAVEL

Neradi vybíráte na internetu, zažádejte si o tištěný katalog zdarma!

Stačí kliknout na Tištěný katalog 2015 ZDARMA a jeden výtisk míří přímo k Vám na uvednou adresu. Naleznete v něm výběr toho nejzajímavějšího na zimu, jaro i léto 2015.

Oblíbené ubytování v roubence
Autor: ALKA TRAVEL

Z katalogu si určitě vybere rodina s dětmi, skupina přátel či spolupracovníků. Stejně jako maminky s dětmi, hledající chalupu k pronájmu. Pokud si s výběrem nejste jisti, stačí zavolat nebo se poptat ZDARMA na on-line chatu. „Našim klientům dáváme tipy dle osobních zkušeností“, říká Lukáš Košťál z agentury Alka Travel. A až si vyberete, jednoduše si termín zarezervujete. Během chvíle máte  svou vysněnou dovolenou zarezervovanou. „Lidé ušetří čas i peníze“, říká pan Košťál. Agentura Alka Travel na českém trhu působí 22 let.

Více chat a chalup k rekreaci naleznete ZDE!