Oxygenoterapie, popíjení minerálky, masáže, zábaly, koupání v pivu… Relaxační a léčebné procedury, které by vás stály balík peněz, si teď můžete dopřát i v těch nejluxusnějších hotelích ať už v Mariánských Lázních, Luhačovicích i jinde s fantastickými až 60% slevami. Stačí si na portálu Sleviště.cz vybrat a můžete vyrazit, nebo věnovat pobyt svým blízkým.

Náš tip: Pobyt pro dva v karlovarském hotelu Heluan za polovic

Vyrazit si na tři dny ve dvou do světově proslulých Karlových Varů, bydlet v samém srdci tohoto lázeňského města, užít si lázeňských procedur a včetně bohaté polopenze zaplatit dohromady jenom 3 990 korun?

Třídenní pobyt v hotelu Heluan v srdci Karlových Varů vás teĎ přijde na polovinu
Autor: Sleviště.cz

Ano, je to možné, protože hotel Heluan na portálu Sleviště.cz nabízí na své služby krátkodobě 50% slevu. Přitom je situován v těsné blízkosti léčivých pramenů (léčivé prameny jsou vzdáleny pouhým 50 m od hotelu). Svým hostům nabízí ojedinělý pohled na Zámecké lázně, Zámeckou, Tržní a Vřídelní kolonádu. Hotel je situován do historicky významné budovy karlovarské kolonády postavené ve stylu secese, jejíž historie se datuje již od roku 1715. V hotelových pokojích jsou překrásné štukové stropy. 
Pokud si tedy chcete užít chvíle absolutní pohody, pak si tento pobyt objednejte prostřednictvím Sleviště.cz co nejdříve. Podobné nabídky se opakují zřídkakdy a bývají velmi rychle vyprodány!