Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sexy barvy podzimu: Laky na nehty, které jsou letos v kurzu

  • Jaké odstíny laků na nehty jsou letos IN?
    6. listopadu 2014 | 06:00

    Spadané listí, svařené víno, šedivá obloha a vonící hlína - takové jsou tradičně barvy podzimu. Letošní trendy se ale tradic nedržely a loňské laky na nehty v barvách přírody vystřídaly odvážné tóny, které vám prozáří pošmourné podzimní a zimní dny.

  • Indigo

     

    Inglot O2M lak na nehty odstín 694, 330 Kč, koupíte na www.inglotcosmetics.cz
    Autor: archiv firem
    Největším trendem letošního podzimu je jednoznačně barva Indigo, ideálně ve velmi lesklém nebo dokonce metalickém provedení. Tato temně modrá barva vypadá skvěle na krátkých, rovně zapilovaných nehtech.
  • Zlatá

     

    Sally Hansen odstín Golden Rule, 249 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Další odvážnou trendy barvou je bezesporu zlatá, kterou si nechte až teploty klesnou na bod mrazu. Naprosto ideální je tato barva v období kolem Vánoc, kdy se vše třpytí zlatem, ale nebojte se si ji dát i na podzim. Zlatou si klidně můžete dovolit i na delších nehtech, ale musí vždy vypadat dokonale.
  • Starorůžová

     

    SpaRitual Garden of Eden, 298 Kč, koupíte na www.sparitual.eu
    Autor: archiv firem
    Něžné růžové odstíny nikdy nevyjdou z módy a na nehtech vypadají skvěle, ať je vám patnáct nebo padesát. Tuto sezónu ale zapomeňte na světloučce růžové perleťové odstíny a sáhněte po hřejivém tónu starorůžové. Je univerzální a hodí se tak na všechny délky i tvary nehtů.
  • Sytě rudá

     

    Moje Lak na nehty Matný efekt č. 9, 40 Kč, koupíte na www.kosmetikamoje.cz
    Autor: archiv firem
    Jistota každé sezóny a každého ročního období. Rubínově rudé laky na nehty jsou sexy a vypadají dokonale. Ovšem pozor, pokud nechcete působit lacině, měla byste tuto barvu nosit jen na krátkých nehtech. Volit můžete i matné laky, které vypadají perfektně a neokoukaně.
  • Višně v čokoládě

     

    Artdeco Ceramic Nail Lacquer odstín 36, 229 Kč, koupíte na www.artdecoshop.cz
    Autor: archiv firem
    Tmavé odstíny jsou na podzim a zimu ideální, obzvlášť pokud zvolíte teplé odstíny. Takovými jsou vínové, až vínově hnědé barvy, které si zamilujete. Hodí se ke každému oblečení a sluší spíš dámám od 30 výš. Stejně jako ostatní tmavé barvy je ale noste jen na krátkých nehtech.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.