Hned od ohlášení druhého těhotenství vévodkyně z Cambridge se okamžitě vyrojily informace, že brunetka Kate trpí velmi silnými nevolnostmi. Ty ji už stály nejen hodně sil, ale i velký úbytek na váze. Kvůli tomu údajně Kate váží pouhých 41 kilo, což je pro ženu její výšky (175 cm), a navíc těhotnou(!) šíleně málo. Její BMI dosahuje hodnoty 13. Nezdravě nízká váha přitom začíná na 18 BMI.

A právě nevolnosti, nízká váha a k tomu všemu královské povinnosti byly důvodem, proč chatrný organismus oblíbené členky královské rodiny řekl dost. Kate údajně zkolabovala. „Celou noc nespala, zvracela a byla slabá. Ležet na podlaze ji našla jedna z jejích komorných,“ vypustil do světa zdroj z Buckinghamského paláce.

Po této události byla okamžitě vévodkyně svěřena do péče lékařů, kteří naštěstí potvrdili, že je Kate v pořádku. Nicméně ihned jí byl nařízen odpočinek. Samozřejmě, že královský palác celou kauzu chtěl zamést elegantně pod koberec, ale i aristokratické zdi mají uši, takže celá kauza vyplavala na povrch.

Fotogalerie
14 fotografií