Byla mladá a velmi naivní a to se jí stalo osudným. Herečka Barbara Bowman se snažila jako sedmnáctiletá prosadit v Hollywoodu a věřila, že jí k tomu mohou pomoct zkušenosti staršího herce Billa Cosbyho. Ten v té době byl na vrcholu své kariéry a natáčel seriál Cosby show. Herec si Barbaru vytipoval na základě konkurzu a hned se o ni začal starat.

Herec jí prý zprvu namlouval, že se o ni bude starat jako o svou dceru, platil za ni hodiny herectví nebo ubytování. A herečka mu za to byla vděčná. Jenže vděk zřejmě Cosbymu nestačil a tak si vzal to, co chtěl ze všeho nejvíce. „Důvěřuj mi, jako kdybych byl tvůj otec,“ prohlásil herec. Hned na to zhasl světla, položil herečku na gauč a začal ji osahávat.

Poté mi vzal ruku a položil na jeho penis. Když bylo po všem, vyběhla jsem z místnosti a pozvracela se,“ líčí zcela otevřeně děsivé vzpomínky Barbara. Jenže to nebylo vše, několikrát se údajně herečka probudila z bezvědomí zcela polonahá. Dodnes si Barbara myslí, že jí Cosby musel hodit něco do pití a poté ji znovu znásilnil.

Barbara Bowman promluvila o svých hrůzných zkušenostech až nyní, nikdo jí totiž ze začátku nevěřil a ona se navíc styděla. Jenže jak to tak vypadá, herečka nebyla sama, koho Cosby obtěžoval. Podle všeho se ozývají další ženy, které s tímto hercem mají podobné zkušenosti.  

Fotogalerie
6 fotografií