Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Neviděla jsem tu řeku: Při kuriózní autonehodě skončily tři ženy ve vodě

Autor: shp - 
29. října 2014
22:30

Nepozornost stála již za hromadou automobilových nehod a bouraček. Řidička ze slovenského Ružomberoku ve Škodě Fabii ale musela být setsakra nepozorná. Na přehledném úseku ve slovenských Vlčanech u řeky Váh totiž sjela přímo do vody.

Sedmadvacetiletá řidička si po této nehodě bude snad už dávat pořádný pozor na vozovku. V pondělí krátce před desátou hodinou dopolední totiž vjela na naprosto přehledném úseku do řeky Váh.

Nevšimla si vůbec, že končí vozovka a začíná již koryto řeky. Společně se dvěma spolujezdkyněmi tak vjela ve své škodovce přímo do ní. Naštěstí se všem podařilo z vozu bez úhony vyplavat.

Policie provedla nepozorné řidičce dechový test, ale ten v jejím těle nezjistil žádný alkohol. Škoda na automobilu ještě nebyla vyčíslena, ale nějakou dobu nebude pojízdný.

balin ( 30. října 2014 08:33 )

sliepky asi boli, ale blesk zabudol uviesť, čo v správach hovoril svedok, bola veľká hmla a stalo sa to na mostíku, na vjazde na kompu

aronak ( 29. října 2014 23:21 )

 Ta musela být zfetovaná, to policajty nenapadlo? Ta by přehlédla i vlak. Ještě štěstí, že jí v cestě nestál nějaký barák, to by do něj vrazila taky...

.abcd.abcd. ( 29. října 2014 22:50 )

Jasný, ženský se zakecaly a bylo to.

Zobrazit celou diskusi