Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krásná školačka zemřela po střelbě na střední: Rodiče darují její orgány!

Autor: haj - 
27. října 2014
20:45

Střelba na střední škole v Marysvillu v USA má další oběť. Nejprve zemřel útočník a jeho původně zamýšlená oběť, nyní přišla o život i krásná dívka Gia.

“Jsme zdrceni touto nesmyslnou tragédií. Gia byla naše krásná dcera a nejsou slova, která by mohla vyjádřit, jak moc nám bude chybět,” zaznělo v prohlášení rodičů zemřelé dívky. Ti v něm dále popisovali svou dceru jako milující a laskavou. I proto se prý rozhodli darovat její orgány, aby z nich měl někdo jiný prospěch. “Tento dar je poctou jejímu životu.”

Gia Soriano (†14) zemřela v neděli v půl desáté večer v nemocnici Providence Medical Center. Střelným poraněním podlehla tedy jen dva dny po otřesné střelbě ve škole v Marysvillu.

Patnáctiletý mladík Jaylen Fryberg zde během obědové pauzy zastřelil ve školní jídelně dívku Zoe, do které byl nešťastně zamilovaný. Zbraň následně obrátil i na čtyři své kamarády (dva z nich byli dokonce jeho bratranci) a poté s ní zabil sám sebe.

Dva další zranění, Shaylee Chuckulnaskit a Andrew Fryberg, jsou v kritickém stavu. Útočníkův nejlepší kamarád Nate Hatch je na tom o něco lépe, ale nemůže mluvit a v hrudi má stále kulku. Aby všem dal najevo, že bude v pořádku, přímo z nemocniční postele zveřejnil na sociální síti zprávu: “Vděčný, že žiju.”

Důvod celé tragédie je zřejmě milostný trojúhelník. Jaylen Fryberg byl podle všeho zamilovaný do Zoe Galasso, která o něj ale nejevila zájem. Naopak začala chodit s Jayleovým bratrancem Andrewem a jen pár dní před svou smrtí s ním byla tancovat.

Jaylen, který prý bral Andrewa jako svého bratra, byl nepříčetný. Nejprve na Twitteru napsal zlostný příspěvek adresovaný právě Andrewovi a nakonec vše ukončil hrůzným útokem na dívku i spolužáky.

londynskypes ( 28. října 2014 19:41 )

o jestli tahle je krasna

petr11 ( 28. října 2014 06:54 )

....země neomezených možností.....potěš p.Bůh

lunatic ( 27. října 2014 21:02 )

Za článku jsem nabyl přesvědčení,že došlo k neplánované prodlevě,dokonce dvoudenní ...

Zobrazit celou diskusi