Poté, co Buckinghamský palác ohlásil, že královský pár princ William (32) a vévodkyně z Cambridge Kate Middleton čekají svého druhého potomka, jakoby se po Kate slehla zem. Krásná brunetka totiž začala opět trpět velkými nevolnostmi, které ji pronásledovaly i během jejího prvního těhotenství. Tzv. hyperemesis gravidarum postihuje ženy v prvních týdnech těhotenství a projevuje se častým zvracení, až třicetkrát denně.

Očividně se však Kate už udělalo lépe a opět se směle vrhla do plnění královských povinností. Navštěvuje tak jednu důležitou akci za druhou. Vévodkyně se tak objevila během tohoto týdne už potřetí na veřejnosti a opět na sebe upoutala veškerou pozornost.

Kate se totiž ukázala na slavnostním galavečeru charitativní akce Action on Addiction. Pro tuto událost vévodkyně zvolila dosti odvážné černé šaty, které decentně skrývaly její těhotenství. Kate tak opět vypadala, jako by snad nebyla ani těhotná. „Jsem ráda, že zde mohu být,“ nechala se slyšet budoucí dvojnásobná maminka.

Vévodkyně z Cambridge je momentálně ve 13. týdnu těhotenství a pohlaví dítěte tak prozatím ještě neví. Na královský porod se však chystá v dubnu, i když Kate teď spíše vypadá, jakoby vůbec neměla za několik měsíců rodit. Její postavu by jí totiž mohla závidět nejedna modelka…

Fotogalerie
7 fotografií