Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Churchill tři dny mučil svou manželku, pak ji podřízl

Autor: dce - 
24. října 2014
09:13

June, matka šesti dětí, se zcela nečekaně stala vězněm svého manžela, se kterým už dlouho nežila. Několik dní ji mučil – svázal ji a neustále ji bil a bodal nožem. Nakonec jí podřízl hrdlo, podpálil jejich dům a nebohou ženu odvezl nemocnice.

V Liverpoolu něco takového ještě nezažili. David Churchill vtrhl do domu, který kdysi sdílel se svou ženou June. V ruce měl sekeru a tašku stahovacích pásků na kabely. Tři dny držel June v domě a mučil ji. June se celou dobu bála, že jí usekne hlavu.

Přivázal ji k posteli a pak ji prostě seknul sekerou do hrudníku. Postupně jí způsoboval další a další zranění, která si sepsal. Nakonec jí odtáhl do koupelny a podřízl jí hrdlo. June ale nezabil, rány byly mělké, přesto byla krev všude. Churchill je „ucpal“ tričkem, aby tolik nekrvácely.

Po nějaké době ji naložil do taxíku, aby jí odvezl do nemocnice. Předtím ale ještě polil jejich dům alkoholem a zapálil. Vyhrožoval ji, aby o celé události někomu neříkala. Po dobu jejího mučení dokonce z jejího telefonu posílal dětem SMSky, že je matka v pořádku, ať nemají strach.

Churchill se chtěl své ženě pravděpodobně pomstít za to, že na něj podala žalobu za násilí, které ji už dříve způsobil. Lékaři, ale i Junina rodina byli vyděšeni – že přežila, byl zázrak. Ošetřili jí šest hlubokých ran na hrudníku, krku a rukou, zlomeniny hrudní kosti a lebky a dva monokly. Osud jí však uštědřil ještě jednu ránu – pojišťovna jí nezaplatí ani vindru z ceny domu, protože požár založil její manžel…

sugarbitter ( 24. října 2014 13:14 )

S těma reklamama se podělává všechno. tady už taky probleskují reklamy každou půlminutu. Vypínám, tohle už není relax na buváru,že? Vzkaz do Parlamentu : Nespěte tam, berete snad za spaní peníze? Je tadyhodně co upravovat a měnit.

bastapasta ( 24. října 2014 13:12 )

Dost dlouho jsem nevěděla, že jsme vcelku jaksi promitivnější národ, ale je to tak....a ještě hodně zdivočelý neúspěšným budováním režimů, které nikdy nejsou dobré, a být dobré nemohou,když ho tvoří "stejní" lidé.

popocatepetl ( 24. října 2014 10:18 )

Nejen české soudnictví má na svědomí oběti. Tohoto pachatele tesně předtím soud propustil na kauci z vazby, kde čekal na rozsudek za domácí násilí. Součástí podmínek propuštění na kauci byl soudem uložený zákaz přiblížit se k manželce, ale nelenil a rovnou z vazby si to jel vyřídit. U nás by mu na deset dní zakázali návrat domů a pak by šel a jednal tak, jako tenhle magor.

Zobrazit celou diskusi