Vybírat můžete ze dvou možností: 1. pobyt africkém safari v ZOO Dvůr Králové. Ubytování pro celou rodinu v krásném Safari hotelu hned vedle výběhu africké zvěře. Na pokoji vás na uvítání bude čekat láhev značkového vína, zapálené svíčky a květiny ve váze. Neomezený vstup do ZOO, včetně noční prohlídky. K tomu navrch originální 3chodová africká večeře a pro zpestření zábavy 2 hodiny bowlingu. 2. Nebo si užijte se svým partnerem či kamarádkou wellness víkend v jižních Čechách. V rámci relaxačního balíčku jsou dvě noci v hotelu Maxant ve Frymburku u Lipna, koupel ve vířivce s lahví sektu, relaxační masáž zad a šíje, bazén, solárium nebo parní sauna.

A jak to všechno získat? Zkuste své štěstí a pobyt vyhrajte. Kupte si stírací losy ZOO nebo PRASE V ŽITĚ od FORTUNY. Nevýherní losy registrujte do losování DRUHÉ ŠANCE. Už 2. prosince proběhne losování o 8 těchto úžasných odpočinkových pobytů. A pokud by se na vás štěstí tentokrát neusmálo, další příležitost vyhrát víkendový pobyt, budete mít opět v prosinci a celý příští rok!

Další informace a návod, jak se zapojit do hry DRUHÁ ŠANCE, najdete na www.stiracilosy.cz nebo v každé pobočce sázkové kanceláře FORTUNA.

Fotogalerie
7 fotografií