O tragédii v rodině se Veronika Nová nikdy na veřejnosti nebavila, až její účast na módní show spojené s vernisáží nadace Ruce na prsa jí rozvázala jazyk.

Jsem tady kvůli své sestře Katce, která úspěšně bojovala s rakovinou prsu a je jednou z účastnic tohoto projektu. Sestře se před čtyřmi lety narodila dcera a půl roku nato jí v prsu našli nádor. Prý to bylo hormonální změnou po porodu. Jela jsem zrovna z natáčení, když mi mamka zavolala, abych přijela za ní. Nejdřív mi nalila panáka a pak mi to řekla. Byly jsme obě zdrcené a těch panáků jsme ten den vypily víc,“ svěřila se Blesku herečka.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Rakovina v rodině známé herečky! A akutní operace Bartošky! redakce Blesk TV

„Série chemoterapií trvala asi rok a půl a sestra se z toho dostala. Dnes bere jen nějaké hormonální léky a jednou za půl roku chodí na vyšetření, zatím bylo vždy vše v pořádku,“ dodala Veronika, která Kateřinu přišla podpořit na módní přehlídku nazvanou s Elegancí proti rakovině.

Sympatická Kateřina byla jednou z modelek, které předváděly. Všechny předvádějící jsou ženy, které v minulosti onemocněly rakovinou prsu.

Fotogalerie
8 fotografií