Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

První foto ženy, kterou brutálně napadl policista: 5 hodin na výslechu

První foto ženy, kterou brutálně napadl policista
První foto ženy, kterou brutálně napadl policista  (Autor: Nový Čas)
Autor: šim - 
23. října 2014
10:15

Z běžné policejní kontroly se stalo trauma, z něhož se bude slovenská řidička vzpamatovávat pěkně dlouho. Agresivní policista ji brutálně zkroutil ruce a pak jí nasadil pouta. O zákroku, který šokoval nejen Slovensko, nyní postižená žena musela vypovídat až na Ministerstvu vnitra!

Stále není známá totožnost oné blonďaté dámy, která se dostala do spárů agresivního policisty Ľuboše Tiefenbacha. Ví se pouze to, že má dospělou dceru Marii, která brutální zákrok natočila na video.

Právě Marie matku doprovodila do budovy inspekce ministerstva vnitra v Bratislavě. A strávily tam téměř pět hodin u výslechu! Policie potřebuje případ, na který nyní směřuje pozornost celé republiky, důkladně prošetřit.

„Policisté nás požádali, abychom se nevyjadřovaly, protože bychom tím mohly mařit probíhající úkony,“ řekla slovenskému času dcera Mária (25).

Poté, co bylo video agresivního zásahu minulý týden zveřejněno, se ozvaly slovenskému Novému Času desítky lidí, kteří s násilnickým policistou mají také svůj vlastní negativní zážitek. Později vyšlo najevo, že jeho nadřízeným přišlo už 44 stížností na jeho chování.

Policista byl postaven mimo službu Policista byl postaven mimo službu | Nový Čas

Právní zástupce napadené řidičky už na muže, kterému zřejmě uniforma a svěřená (pravo)moc zatemnila mozek, podal trestní oznámení. Tiefenbach byl už postaven mimo službu a je vyšetřován z porušení pravomoci zvláště hrubým způsobem.

abzk ( 24. října 2014 10:49 )

Jsi hodně naivní, když si myslíš, že jinde jsou diskuze míň anonymní. Když si vezmeš třeba Novinky, tak si snadno zjistíš, že ve většině případů nikdo toho jména v onom městě nežije, případně je to nejfrekventovanější jméno v onom městě, takže nic

abzk ( 24. října 2014 10:44 )

Píšeš dost nelogicky "buď to bylo vše účelově sestříhané ...." nebo co? to už tam nemáš. Pak samé "pokud". Zkrátka plané dedukce

9rot6 ( 24. října 2014 06:12 )

Pustil jsem si několikrát to video se zatčením oné dámy,vůbec nevím proč se bránila a odmítala se legitimovat, buď to bylo vše účelově sestříhané a potom zasahující policista byl v právu,proto že policie je tu od toho aby chránila občany a potažmo stát před násilníky,devianty a ostatní závadové osoby,tak že,nejsou zveřejněny všechny podrobnosti, ale pokud budeme považovat Slovensko jako civilizovaný stát,který patří do EU,tak policista byl oprávněn použít donucovací prostředky,pokud se tato osoba z neznámých důvodů bránila kontrole, pokud se tato osoba bránila z důvodu,že je VIP nebo něco tomuto podobnému a oháněla se známými na exponovaných místech, tak v případě kontroly policií má smůlu,zákon platí pro všechny stejně a kromě toho být to v USA,tak jí klidně mohli i zastřelit, ale asi nám nebylo řečeno vše,někdo asi za tím stojí,uvidíme jak se s tím slováci poperou a dovíme se jak to bylo!

abzk ( 23. října 2014 22:37 )

Že by nenatáčela a pomáhala matce? Co si to tu vymejšlíš za hovadiny? Jak by jí asi tak pomohla proti dvoum silnejm chlapům? Jedinej způsob jak mámě a dalším obětem toho agresivního, už od pohledu primitivního hovada, pomoct bylo právě to že to natočila.

babcaa ( 23. října 2014 22:15 )

Já mám spíše pocit, že se tady lží snažíš obhájit neobhajitelné a to buď ze zištných nebo osobních důvodů

Zobrazit celou diskusi