„Byli jsme docela zvědaví, co vyberete, ale volili jste správně. Jdeme do toho!“ prohlásil před včerejším koncertem lídr legendární slovenské skupiny Jožo Ráž. Vyprodaná Tipsport Arena Praha a bouřlivé ovace pro něho musely být nejkrásnějším dárkem k jeho zítřejším šedesátinám.

„I dneska, po letech, mám trému. Nechci nikdy nechat nic náhodě. Zkoušeli jsme dva měsíce,“ prozradil Blesku jubilant Jožo.

A jeho věrný parťák Vašo Patejdl, který oslavil šedesátku 10. října, ho doplnil: „Už asi nejsme ti správní rockeři. Alkohol je pro nás před koncertem tabu! Spíš jsme na té průhledné vodě, čo nás drží nad vodou....“ Halová show The Best Of skupiny Elán sklidila loni grandiózní úspěch.

Proto se letos opakuje jako The Best Of Vol. 2. „Jo a v pátek máme koncert v Ostravě a tam jsem slíbil autogramiádu. Víte, kolik let jsem ji odmítal? Dvacet! Tak tady vidíte, jak si toho zájmu dneska opravdu vážím. S pokorou,“ dodal Jožo, pro kterého pódium dnes už znamená víc než ženský klín a motorka, která mu před 15 lety málem vzala život.

A jaké písničky jste vybrali?

Voda, čo ma drží nad vodou

Aj keď bez peňazí

Fotogalerie
8 fotografií