Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

10 znamení, že to s vámi nemyslí vážně

  • Neztrácejte čas se vztahovým alergikem.
    22. října 2014 | 06:00

    Když jste spolu, umí být neskutečně milý, ale máte pocit, že jste pro něj tak trochu na vedlejší koleji? Možná jste narazila na „vztahového alergika“. Neplýtvejte časem s chlapem, který o vás vlastně nestojí. Víme, jak poznáte, že z vašeho randění nikdy nebude vztah se vším všudy.

  • Obchodní zástupce

    ...
    Autor: Shutterstock
    Takové povolání je pro „vztahového alergika“ doslova darem z nebes. Umožňuje mu totiž být vlastně stále napůl single. Na pracovních cestách nemusí řešit, zda přijde včas domů nebo zda ho náhodou nezahlédnete v baru s jinou. Kamarádka dokonce chodila s mužským, který si služební cesty vymýšlel. Nebýt náhody, když zabloudila cestou na návštěvu ke kamarádům, nikdy by se nedozvěděla, že ty jeho zahraniční cesty končily v Uhříněvsi ve vile rodičů jeho oficiální přítelkyně. A s ním chodila 5 měsíců.

  • Neznáte jeho přátele ani rodinu

    ...
    Autor: shutterstoclk
    Pokud ani po půl roce chození neznáte jeho přátele ani rodinu, měla byste být obezřetná. A nedejte na jeho ujišťování, že vás chce mít jen pro sebe. To, že vás drží od svých blízkých může mít vícero důvodů, ale všechny jsou důvodem k opatrnosti.

  • Plánuje na poslední chvíli

    ...
    Autor: shutterstoclk
    Je mistr překvapení. Máte jít na večírek, ale on přijde s tím, že sehnal lístky na vaši oblíbenou kapelu. Odmítá s vámi plánovat program na víkend, s tím, že je rád spontánní. Má prostě hrůzu z plánování a tak se mu vyhýbá jako čert kříži. Takže nečekejte, že s vámi počítá do budoucna. Žádné takové plány totiž nejspíš nemá.

  • Zlehčuje vaše pocity

    ...
    Autor: shutterstock
    V okamžiku, kdy vyslovíte pochyby o budoucnosti či tom, jak to s vámi myslí, začne vás chlácholit tím, že si všechno moc berete a špatně vykládáte. Nenechte se zvyklat. Rozhodně nejste paranoidní, když vám vadí, že s vámi nechce jet na víkend k rodičům.

  • Bez vzrušení se nudí

    ...
    Autor: shutterstock
    Pokud je váš drahý vášnivý hráč, svůdník ale třeba i sportovec, ověřte si, že dokáže trávit svůj volný čas i v klidu. Třeba nějakou rutinní činností, jako je nákup. Většina vztahových alergiků totiž miluje vzrušení. V okamžiku, kdy je přestanete překvapovat, svádět a provokovat, ztratí o vás zájem a vám zbudou oči pro pláč.

  • Raději přespává u vás

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Trávite-li společné noci, dává přednost tomu, být ve vašem bytě. Vymlouvá se, že nemá uklizeno, od vás je to blíž a podobně, ale ve skutečnosti se s vámi nechce dělit o svůj prostor. A nezkoušejte si u něj nechat zubní kartáček. V tu chvíli pravděpodobně prchne do cizích krajů. Jeho doma, je zkrátka tabu, z čehož jasně plyne, že o nějaký vážný vztah vůbec nestojí.

  • Nepoužívá slovo “my”

    ...
    Autor: shutterstock
    Pokud už se náhodou ocitnete ve společnosti všiměte si, zda ve vztahu k nejbližší budoucnosti používá množné číslo. Prezentuje-li své zájmy a plány jen sám za sebe, pravděpodobně vedle něj není pro partnerku místo.

  • Nevěří na konvence

    ...
    Autor: shutterstock
    Má za sebou traumatický rozchod, nevěří na konvence, jeho rodičům to taky nevydrželo, nikam nespěchá, chce žít na vždy jako svobodný a tak dále a tak dále. Plejáda směšných výmluv, kterými si vztahoví alergici obhajují, že si vás drží do těla, je nekonečná. Vykašlete se na něj. A nedivte se, když vám za půl roku přijde svatební oznámení. Jak se říká, odříkaného největší krajíc.

  • Chová se k vám jako k milence, ne přítelkyni

    ...
    Autor: shutterstock
    Rozmazluje vás drahými večeřemi, výlety a malými dárky, ale na to, aby vám přivezl jídlo když vás skolí chřipka, nemá čas. Proč by taky, milenka které kape z nosu je mu na nic, a o přítelkyni nestojí. Máte-li pocit, že je s vámi spokojený, jen když jde o zábavu, nechte ho plavat.

  • Nevíte, kde je v jeho prioritách vaše místo

    ...
    Autor: Shutterstock
    V sobotu má zápas v B lize fotbalu, v neděli musí na večeři s matkou, ve středu mají s klukama pravidelný turnaj v kulečníku a ve čtvrtek letí pracovně do Itálie. Každá blbina je pro něj důležitější než čas strávený s vámi? Dává vám tak vědomě najevo, kde je vaše místo. Pokud vážíte sama sebe, nečekejte, že se to změní.

     

     

Diskuse ke článku
.