Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Grázl z BMW je konečně obžalován: Za katr může jít na osm let!

Autor: dce - 
20. října 2014
15:10

Marek P. (24) v srpnu doslova sestřelil svým nadupaným vozem mladou Marušku (†21), která na zastávce čekala na autobus. Dívka zemřela, a šílený řidič z místa nehody utekl. Skrýval se 16 hodin, než se konečně ukázal na policii. To už ho hledala celá Praha. Dnes na něj zastupitelství konečně podalo žalobu.

Usmrcení z nedbalosti - tak zní obžaloba, kterou dnes podalo státní zastupitelství na Marka P., který svým šíleným řízením zabil mladou dívku (†21). Zastupitelství celá věc trvala o měsíc déle než se předpokládalo, dá se tedy očekávat že soud také nebude zrovna krátký.

Zamotaný případ bude mít ještě velkou dohru. Grázlovi z BMW hrozí jen osm let, protože dívku prostě "jen" zabil z nedbalosti. Mnozí se shodují na prachsprosté vraždě. Stále panuje přesvědčení, že mladík byl za volantem pod vlivem alkoholu a drog, jak už tomu u něj bylo několikrát v minulosti.

Video Grázl z BMW jde do vazby! Děsivý pohled muže, který autem zabil dívku! - Tomáš Polák, David Malík
Video se připravuje ...

9rot6 ( 21. října 2014 05:48 )

Pro normální lidi zcela jasný příklad toho jak se to dělá, způsobil těžkou dopravní nehodu,neposkytl první pomoc, utekl o této nehody,čímž znemožnil vyšetřování,ale přihlásil se sám,patrně po vyprchání alkoholu a jiných nedovolených látek, snad si nemyslíte,že se octne v nápravném zařízení, to ani náhodou, to je Janoušek na druhou,to se budou měnit svědci, soudci a pod. až na konec možná dostane podmínku, úžasné, ale jen pro toho kdo vlastní ty kouzelné papírky zovoucí se penízky,to bude expertíz a posudků,necháme se překvapit!

kiwi65 ( 20. října 2014 22:20 )

 Obávám se že se asi zase nic nestane a vyvázne s nějakým směšným trestem.Už ta dlouhá příprava mnohé napovídá.

ylatouf ( 20. října 2014 21:10 )

Ta kurva ještě žije?

vlamore ( 20. října 2014 20:58 )

cotonice:K tomu prvnímu ožralýmu dobytku se nebudu ani vyjadřovat a k tomu druhýmu ožralýmu dobytku jen to,že ke každému dni,o co nastoupí opožděně k výkonu trestu,zásluhou špatně odvedené práce soudnictví,bych přidala měsíc pracovního tábora a soudkyni zapsat na úřadu práce,bez možnosti návratu k soudnictví.Prozatím jako bonus 1/2 roku veřejně prospěšných prací s cedulou na zádech- JSEM RYCHLÁ JAKO ŠÍP!!!!!! A kampak že to pojedeme příští rok na dovolenou,co????Chorvatsko to určitě nebude.

pizzaoo ( 20. října 2014 20:02 )

Právěže proto, že by oběť nežila, tak bych tady byl pro jednoznačný trest doživotí a nebo trest smrti. Takovýhle ksindl se stejně nikdy nepolepší a už dávno je na jeho nápravu podobně. Nedokážu si představit být v kůži rodičů té holčiny, musí to být pro ně šílené.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání