Jeden z fanoušků na Ektorově koncertu přišel za raperem na pódium, aby si postěžoval, že na jeho příchod museli fanoušci čekat více než tři hodiny jen proto, aby vystoupil 30 minut. Než ale stačil doříct větu, rapující Ektor se k němu otočil a udeřil ho pěstí.

Byl k němu nakloněný, aby ho Ektor slyšel, a ten ho bez varování udeřil pěstí. Od svých přátel vím, že se do klubu dostaly i děti, kterým nebylo 16 let, což byla věková hranice pro vstup. Bohužel reakce ostatních fanoušků byla dost smutná, protože poté, co Ektor pokračoval v show, ho hlasitě podporovali,“ řekla Blesk.cz svědkyně z klubu.

Naprosto nepřipravený mladík okamžitě spadl na zem. Tvrdou a přímou ránu vůbec nečekal. Agresivní raper cosi zaklel na jeho adresu a dál „plival“ drsná slova do mikrofonu, jako by se nic nestalo.

Video
Video se připravuje ...

Ektor čtenář Blesk.cz

ZNÁTE NAPADENÉHO MLADÍKA? VIDĚLI JSTE, JAK HO EKTOR JEDNOU RANOU POSLAL K ZEMI? JAK ZMLACENÝ FANOUŠEK REAGOVAL? Máte-li k případu informace, ozvěte se nám do redakce na tip@blesk.cz nebo na telefon 724 014 586.

Majitel pražského Klubu Lávka se od agresivního rapera okamžitě distancoval. „Dj Ektorovi nebude v Klubu Lávka nadále umožněno další vystupování. Jeho výstup nás šokoval, takové chování nešlo absolutně předvídat a nelze ho ovlivnit,“ svěřil se Blesk.cz. Zároveň dodal, že návštěvníci mladší osmnácti let byli do klubu vpuštěni na základě smlouvy s pořadatelem, který se zavázal, že nedojde k žádné újmě na zdraví nebo jinému násilnému excesu, jako požití alkoholu či jiných omamných látek.

Ektorovo chování je nevídané. Před několika měsíci napadl mladou ženu v baru v centru Prahy, odkud ji tahal po zemi za nohy. Za to měl na krku už jedno obvinění. Jen o dva měsíce později brutálně zmlátil další dívku. Jen aby neskončil za mřížemi stejně jako jeho kolega Leo Beránek.

Navíc tento další Ektorův útok bude dalším trápením pro jeho matku, zpěvačku ze slavného dua Martha a Tena Elefteriadu. Tena už roky bojuje s nádorovým onemocněním lymfatických uzlin, tzv. Hodgkinovou chorobou. A chování jejího syna jí na silách rozhodně nepřidává.

Fotogalerie
9 fotografií