Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babišův mejdan: Jak potěšit miliardáře? Tajný dar pro Andreje!

Autor: Eva Pospíšilová - 
20. října 2014
11:34

I když opožděně, zato ve velkém stylu oslavil šéf hnutí ANO Andrej Babiš své 60. narozeniny, které měl už v září. Blesk jako jediný byl u toho. Jak tedy miliardář s rodinou a přáteli pařil?

Velkolepá oslava se uskutečnila v sobotu večer na pražském Chodově. Oslavenec s partnerkou Monikou dorazili zhruba ve tři čtvrtě na sedm a dá se říct, že od té doby byli v jednom kole, a to nejen na tanečním parketu.

Babiš na párty pozval na 350 lidí, zejména z řad rodiny, kamarádů a známých. S dary ovšem přišli i politici z hnutí ANO, a tak se třáslo, líbalo a gratulovalo snad celou věčnost.

Večer ovšem nebyl jen o darech, na nichž byl v mnoha případech znázorněn právě Babiš. O nich ostatně původně ani být neměl. Namísto nejrůznějších lahví, knih a třeba dortů chtěl původně oslavenec jen to, aby se u něj lidé bavili, popřípadě drobnou částkou přispěli něco na charitu.

To se nakonec ale také stalo a Babiše to potěšilo. „Z toho jsme měli s Monikou největší radost,“ přiznal Blesku oslavenec. Na dotaz, který z přinesených dárků mu pak udělal největší radost, reagoval: „Dostal jsem různé krásné dárky, knížky a vzpomínky na Rašína, Kramáře, Baťu. Pak taky 50 milionů let starý zub žraloka, vtipné obrazy o mně, dort od vnuček a další.“

A jak mejdan za zavřenými dveřmi probíhal? K tanci vyzývaly Babišovy oblíbené kapely No Name a Kryštof. Podávaly se lahůdky vybraných chutí a pilo se až do časných ranních hodin.

Video Exkluzivně na Babišově mejdanu! Dostal sexy kočku. A nahá Poláková! - Blesk TV
Video se připravuje ...

Čím potěšit miliardáře?

Andrej Babiš je člověk, který si může koupit, co chce. Sám před časem pro Blesk odhadl svůj majetek na zhruba 40 miliard korun. Čím ho proto potěšila jeho partnerka Monika, která stála za přípravou celé párty?

„Připravila jsem mu video z fotek a vzpomínek, objednala ohňostroj a tanečnici pole dance. Dostal ode mě také zimní kabát, ale hlavně jsem mu v dražbě vydražila trénink s Bárou Špotákovou, přičemž peníze šly nadaci Dejme dětem šanci,“ shrnula Blesku Monika Babišová.

To všechno také dostal

􀃌 Film svého života od manželky Moniky
􀃌 Šestipatrový dort od dcery a syna
􀃌 Dort ve tvaru srdce i vodňanského kuřete
􀃌 Vystoupení tanečnice u tyče
􀃌 Velkolepý ohňostroj
􀃌 Pozemek na Měsíci (i s cestovním pasem)
􀃌 Pokladnice na několik způsobů
􀃌 Žraločí zub 50 milionů let starý
􀃌 Model vyhřezlé plotýnky od docenta Koláře
􀃌 Obří flašku vína (nejméně 10litrovou)
􀃌 Dřevorubeckou helmu
􀃌 Zlatou minci
􀃌 Spoustu knih (např. Marxův Kapitál)
􀃌 Sladkou 60miliardovou bankovku
􀃌 Štrúdl ve tvaru šedesátky
􀃌 Vlastnoručně malovaný obraz od J. Faltýnka z ANO
􀃌 Uliční cedule ze Žižkova, kde kdysi sídlila jeho firma
􀃌 Pandu s brýlemi
􀃌 Obraz rohatého Babiše (a řadu dalších)
􀃌 Sošku Oscara se štítkem Muž roku
􀃌 Archivní koňak Godet (10 až 30 tisíc podle ročníku)
􀃌 Spoustu doutníků a alkoholu

dynaty ( 22. října 2014 12:27 )

svatá pravda

blooroses ( 21. října 2014 19:48 )

Když to teď po sobě čtu.....dobře mi tak, aspoň jsi se zasmála Měl jsem si to přečíst hned....

e.44 ( 21. října 2014 18:47 )

souhlas Jenom bych upřesnila že nešlo o krádež Petrimexu ale o okradení Petrimexu o Agrofert, jehož byl původně Petrimex majoritním vlastníkem. Zřejmě jsi to jenom trošku nešikovně napsal ale to víš,....rejpalové

blooroses ( 21. října 2014 18:12 )

Babiš začal "podnikání" krádeží Petrimexu, kterou mu za úplatek soud posvětil. A v duchu tohoto "čistého" začátku "podnikal" dál. Tedy kradl, tuneloval, zneužíval dotace, dřel lidi z kůže, připravoval je o práci, z podniků vyrábějících českou tradici a kvalitu udělal sračkárny,...... Mnohé z toho začalo zavánět průšvihem a vzhledem k tomu že stále nemá a nikdy nebude mít dost, dal se na politiku aby získal imunitu, zahladil průšvihy a díky přístupu k jinak nedostupným informacím mohl dělat další křivárny, co mu ponesou další miliardy. Tím že se vystavuje s partnerkou, kterou si ze zjevných důvodů nevzal přes to že s ní žije a má s ní děti, ani tím dalším divadýlkem nemůže zamaskovat co je ve skutečnosti zač. Tedy nemůže zamaskovat před informovanými soudnými lidmi, hlupáci mu to samozřejmě žerou.

ctyrka ( 21. října 2014 17:48 )

Velké peníze se dají vydělat jedině obchodováním. Taková nátura se ale do politiky nehodí. Obchodovat v politice může být nebezpečné, a spíše mínus pro společnost.Kdo moc vydělává, je podezřelý že odírá zaměstnance. Kdyby se měli dobře, on by neměl tak velké zisky. Ti co jsou nahoře jsou ukázkou občanů, oni si ten stát tvoří u volebních uren. Ti zvolení pak tvoří pravidla /zákony/, kterými se občan musí řídit. A že jdou ti vyvolení někdy na ruku kmotrům a zákony jsou protilidové, čí je to vina?

Zobrazit celou diskusi