Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Skandální soutěž na internetu: Dívky soupeří o titul Miss Hitler!

Autor: haj - 
19. října 2014
16:40

Na ruské sociální síti VKontakte se objevila soutěž krásy, která pobouřila celý svět. Atraktivní slečny zde uveřejňují své fotky spolu s důvody, proč milují a ctí Třetí říši.

Soutěž se oficiálně jmenuje Miss Ostland (po území okupovaném Němci ve východní Evropě, kde bylo zabito víc než milion židů), ale ve známost vešla jako Miss Hitler. K přihlášení stačí být žena nacistka, nenávidět židy a mít profil na sociální síti VKontakte.

Na profilu poté soutěžící zveřejní selfie a k ní napíše, proč obdivuje Hitlera a jeho Třetí říši. Vítězkou se stane dívka s nejvyšším počtem likeů. Kromě titulu získá také šperk napodobující severskou runu, které Hitlervelmi miloval.

Do soutěže se přihlásilo minimálně 14 neonacistek z Ruska a východní Evropy. Jednou z uchazeček o tento titul je i Katya Shkredova z Běloruska, která ke své fotce připsala: "Zbožňuju Hitlera, protože je ochotný experimentovat na lidech."

Na Twitteru a dalších sociálních sítích vyvolala soutěž obrovské pobouření lidí,  kteří nedokáží pochopit, jak může někdo obdivovat režim, který má na svědomí miliony nevinných životů.

pekaaaros ( 21. srpna 2015 16:12 )

ať byli Hitlerovci jaký byli, kam se hrabou na IS? a to myslím naprosto vážně. jediný štěstí, že IS nemají ekonomickou sílu na zbrojení takové armády, tanky, letadla. Jinak bychom byli všichni v pytli. IS jsou největší zlo, co kdy chodilo po téhle planetě. nikdy v historii nebylo takový zlo.

panbaron ( 13. prosince 2014 17:14 )

Proc ne? Hitler byl bojovnik za lidska prava

dr.mengele ( 30. října 2014 23:11 )

správna činnost.ked nám tu niekto 70rokov vymýva mozgy manipuluje s historiou zatajuje a prekrúca ako sa mu hodí,zakazuje,cenzuruje,zatvára nemá nárok požadovat od generácie narodenej po roku 2000 nejakú pietu alebo súcit.co si zasiali to budú konečne sklízet.čo im chcete vyčítat?že kašlú na propagandu z médií a imponuje im čo im je zakazované?že vám kašlú na vašich židov aj s ich patentom na utrpenie?nie sú hlúpejší ako vaša generácia majú len jednu šancu ignorovat sprosté dávno neaktuálne zákony ktoré už vo svete plodia len zlo a neslobodu.paradox doby-hitler ako symbol slobody a odporu proti demokratickej cenzure.myslím žeby bol rád.

zabibol ( 20. října 2014 08:20 )

Miss Hitler nebo miss Putler, nevidím v tom žádný rozdíl. Vlastně jeden ano. Putler zatím dál vraždí v ukrajinských sudetech.

.abcd.abcd. ( 19. října 2014 23:53 )

Mladý a blbý nebo spíš naprosto debilní! Naflákat na zadek a poslat makat na Sibiř! Frackové nemají páru co se dělo.

Zobrazit celou diskusi