Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Primátor Tomáš Hudeček (35) po odchodu z TOPky: Plakal jako malý kluk!

Autor: vr - 
17. října 2014
05:00

Říká se, že chlapi nepláčou. Ale neplatí to pro primátora Prahy. Když Tomáš Hudeček (35) ve středu nabízel svoji rezignaci na členství v »topce«, neudržel podle informátora Blesku slzičky.

Kvůli fotkám Blesku, jak se Hudečkův první náměstek a úhlavní nepřítel v TOP 09 Jiří Vávra (54) účastní párty s kmotrem Tomášem Hrdličkou (46), nastalo ve straně zemětřesení.

A Hudeček nakonec šel za předsednictvem nikoliv jen s rezignací Vávrovou, nýbrž i svojí. „Myslel, že tu jeho nepřijmou, a když to udělali, rozplakal se,“ řekl zdroj Blesku. Sám Hudeček tento údajný výlev nekomentoval, nezvedal telefon.

Hudeček je ale trochu mstivý chlapeček: V rozhovoru pro Lidové noviny řekl, že za vším je třeba hledat Kalouska. „Jsem přesvědčen o tom, že Miroslav Kalousek dal Karlu Schwarzenbergovi v noci na výběr: buď Hudečka donutíš k odstoupení, nebo končím,“ míní.

Co teď s mladým politikem, za kterým odešli ze strany také Zdeněk Tůma či pražská radní Eva Vorlíčková? Podle zlých jazyků už hledá, jak se »upíchnout« v hnutí ANO, případně jako nestraník podporovat jejich koalici na pražském magistrátu proti TOP 09. Sám to však rezolutně popírá.

libort ( 19. října 2014 19:08 )

Taky na něj došlo. Ale narovinu, kdo z nás by na jeho místě neplakal

vlaku ( 19. října 2014 12:47 )

Arogatní a naborcovaný b.lbeček, jménem Hudeček. Konečně !!!!!!!!!

cernykondor ( 19. října 2014 10:53 )

A u soudů se jim bohužel často i nadržuje. Někteří založili s.r.o. a nemuseli zakládat s.r.o.,kdyby ovšem neměli svoje plány. Myslím konkrétně v domech před převodem bytových jednotek do osobního vlastnictví. A později se skutečně prokázalo, že zakladatelé/ zvolení tři lidi v domě/ zamýšleli získávat byty do svého vlastnictví a tlačit na bydlící seniory s převodem jejich podílu u společnosti S převody do OV se nespěchalo a někdy se i zadařilo. Dvě z těchto osob maji již po dvou bytech v domě.

cernykondor ( 19. října 2014 10:48 )

Loupežníci se nemohou spřátelit jenom spřahnout.

ninka64 ( 18. října 2014 00:38 )

Jo Hudečku, spolčil jsi se z největším gaunerem v politice Kalousken, tak nebreč. Kalousek je manipulátor a má vás v TOPce všechny jen jako svoje loutky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa