Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policejní brutalita v akci: Maminku Marušky policisté bezdůvodně škrtili

Autor: dce - 
15. října 2014
11:27

Jak daleko můžou policisté zajít, ukázalo video ze Slovenska, které natočila dcera zatýkané ženy. Škrcení, policejní pouta a rozhodně žádné šetrné zacházení. A co hrozného žena provedla? Neměla na automobilu nálepku STK.

Že člověku kvůli propadlé technické na autě začnou policisté nasazovat pouta, o tom asi nikdo nikdy neslyšel. Tak jako se policisté z Bratislavy vypořádali s útlou ženou, to se jen tak nevidí. Na silného chlapa si takhle teda rozhodně netroufnou!

„Jely jsme s maminkou na rodinnou oslavu. Na Dolnozemské ulici nás zastavila hlídka,“ popisuje dcera zatčené ženy. „Od začátku byl jeden z policajtů drzý a nepříjemný. Zvyšoval hlas, že kde máme červenou nálepku o kontrole STK,“ vypráví.

Dvojice policistů Pohotovostní motorizované jednotky pak ženu, jak je vidět na videu, násilím vytáhne z auta a začne jí nasazovat pouta. Žena se pochopitelně brání – důvod k tak drsnému jednání jim nezadala. Jeden z policistů nakonec nandá ženě tzv. kravatu a začne ji škrtit.

Její dcera celou dobu nechápe, co se děje, vše ale pohotově natočila na mobil. Když nakonec ženu zpacifikují, už to vypadá, že se vrhne i na její dceru, nakonec jí ale jen oznámí, že jí předvedou na policejní stanici. Zcela bezdůvodně!

Podle všeho je tenhle policista-drsňák známý po celé Bratislavě – jeho nepřiměřené chování můžou potvrdit mnozí taxikáři, ale i zdravotníci. Tato žena ovšem údajně kladla aktivní odpor – proto takový brutální zákrok. Policista se asi cítil ženou, která má třetinu jeho váhy, ohrožen na životě. I kdyby byl zákrok oprávněný, násilí, které policista užil, bylo rozhodně nepřiměřené!

ixtlil ( 16. října 2014 22:05 )

A navíc, doporučuji, aby ženy i dívky v takové situaci zařvaly, že jsou těhotné a fízl musí přestat a slečny se pokusit dokud to jde přivolat 158, že se jakýsi úchyl v uniformě snaží poškodit na zdraví ženu, o které neví, zda je či není těhotná(vidět to na ní není žádná povinnost, ikdyby byla jen 14 dní teprve) a ikdyby test vyšel negativně, tak může vždy ženská říci, že jí vyšel falešně pozitivně doma a to nejde vyvrátit. Ale co chtít od úchylné organizace, loni v tuhle dobu se vyznamenali podobně na Dlhých Dieloch , kdy napadli 13 letou dcerku realitní makléřky paní Martiny v bytě, viz článek "přišli si jen pro doplňující informace", tak skoro na den přesně je to tu zas, úchylní fízli i úchylná justice opět "zasahuje".

ixtlil ( 16. října 2014 21:37 )

Opět vidím, jak někteří fízl-filové zde nadšeně hýkají. Neexistuje žádný zákon, který by ukládal povinnost, nosit op u sebe, ba ani na Slovensku. Ve skutečnosti je pouze jen zákon, že člověk má prokázat totožnost. Takže připusťme, že ten kriplfízl, co jí řekl, drž hubu píčo (asi má malý penis a léčí si komplexy) tak připusťme, že vyzval dcerku, aby ukázala op(sám nemá co ukázat, s malým kašparem se nedá hrát větší kus). A ona řekla nemám. Tak fízl zneužil zjevně pravomoc, jelikož jí měl říci: Byla byste tak laskava a mohla byste svou totožnost prokázat jiným způsobem? A měl slečně i za povinnost tyto možnosti sdělit. Tj. měl jí například říci. Stačí jméno a příjmení a jen rok narození. A jelikož i na Slovensku již nějakou dobu při výuce na fízlfakultě pouští fízly na počítač, tak i nepříliš bystrý fízl byl poučen(vyučujícím), kterak si počínati při prověřování totožnosti. Vlastně nedělá nic jiného, než kdyby ten op měl v ruce. Další možnost je pomocí dvou svědků, ale toto by zcela stačilo. Takže ji policejní *** snad 18 letou slečnu poutal a tahal na fízlárnu. Neumím si představit, když vidím tyhle 18+ školní slečny, občas je doučuji, tohle jim někdo udělat, jsou v citlivém věku a poznávají svět. Asi je to úchyl, co se nezmůže na ženskou a tak si léčí na SM způsob komplexy.Potřeboval by zpráskat od nějaké dominy na hubu a kapat vosk na penis, úchylný fízl, aby jej to přešlo.

e.44 ( 16. října 2014 02:00 )

Odkudpak máš tu druhou verzi? Cas.sk píše to samé co Blesk a ještě podrobněji popisuje příšerný chování toho policajta

jeromeklapka ( 16. října 2014 00:38 )

A že ste nenapísali aj o druhej verzii,ktorú opísal iný svedok.Ten hovoril o tom,že policajt jej slušne povedal,že jej nestačí protokol,na čo mu ona odpapulovala a kufor mu išla otvoriť až na tretiu výzvu,navyše mala doňho aj strčiť.A obidve tam hystericky poskakovali a kričali...Snáď si naozaj nemyslíte,že ju násilím vytiahol z auta,lebo LEN niečo nemala

.abcd.abcd. ( 15. října 2014 19:48 )

Zobrazit celou diskusi